INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA-AEK LARNACA 3-1

Copos îi trimite mesaj după mesaj lui Becali: "Bravo, nenorocitule, iar ai dat lovitura!"

George Copos l-a felicitat pe Gigi Becali după performanţa obţinută de Steaua miercuri seară
George Copos l-a felicitat pe Gigi Becali după performanţa obţinută de Steaua miercuri seară

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 13:46

Rapidistul George Copos a uitat de vremurile în care Gigi Becali îl făcea cu ou şi cu oţet în direct pe posturile TV şi recunoaşte performanţa Stelei. Înaintea partidei cu ciprioţii şi imediat după joc, între cei doi a existat un schimb de mesaje, patronul Stelei lăudîndu-se de mai multe ori cu SMS-urile primite de la omologul său din Giuleşti.

Prima laudă a ajuns pe telefonul patronului de la Steaua în ziua de dinaintea partidei, cînd rapidistul i-a transmis: " Machiavelli, iar ai umplut stadionul. Eşti cel mai tare om de marketing din lume!". Se întîmpla imediat după ce presa anunţa că au fost vîndute 50.000 de bilete, lucru extrem de rar la o echipă din România.

Calificarea Stelei în primăvara europeană l-a îndemnat pe George Copos să trimită, miercuri noapte, un nou SMS, citit de adresant în direct la televiziunea sportro. "Machiavelli, nenorocitule, iar ai dat lovitura, bravo ţie!".

Niccolo di Bernardo dei Machiavelli a fost istoric, scriitor şi filozof italian. Este considerat unul dintre întemeietorii ştiinţelor politice moderne. A fost secretar la Cancelaria Republicii din Florenţa, 1498-1512 în perioada în care familia Medicii se afla la putere. A scris poezii, comedii, cîntece. Principala capodoperă lăsată de Machiavelli omenirii este "Il Principe". Principala sa pasiune a fost politica. S-a născut la 1469 şi a murit la 1527.

Machiavelli a fost renumit pentru modul său de a face politică. Una ghidată pe oportunitate şi în care orice mijloace sînt permise, corecte sau nu, ţelurile finale fiind mărirea ţării, dar şi folosirea realizărilor în propriul interes.

Dicţionarul explicativ al limbii române:
machiavelic = persoană care manifestă abilitate, perfidie şi lipsă de scrupule în atingerea scopului urmărit; plin de viclenie şi perfidie în comportare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
d87ica
d87ica  •  16 Decembrie 2011, 00:10

Stiti la ce se gandea,nea George cand i-a trimis acest mesaj lu' jiji,nu!?LA BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.....un nou meci in 16-imi,iar stadion full...din nou contu' gras steaua (jiji)

munty
munty  •  15 Decembrie 2011, 12:31

cartea lui Machiavelli se numestePrincipele nu printul incultilor asa se cheama cartea ziaristi scolitzi in Ferentari ! RUsine

stancuvlad
stancuvlad  •  15 Decembrie 2011, 11:58

Cine naiba are impresia ca stadionul ala s-a umplut sa il vada pe Becali??? Stadionul s-a umplut pentru steaua.....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează