INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - AC MILAN, JOI, 21:00, DIGI, GSP.RO

Corespondenţă din Craiova » GALERIE FOTO+VIDEO Incident cu autocarul Milanului la plecarea de pe aeroportul din Bănie!

Foto: Răzvan Luţac +19   FOTO
Foto: Răzvan Luţac

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 18:09

Autocarul care ducea starurile lui AC Milan s-a blocat în culoarul strâmt pe care urma să iasă din aeroportul craiovean.

Scene incredibile miercuri seară, la Craiova. AC Milan a aterizat, la 19:52, pe aeroportul de lângă oraș, iar jucătorii și staff-ul italienilor au fost așteptați direct pe pistă de mașini branduite cu cele două sigle și un autocar.

Cu toate acestea, plecarea n-a fost atât de rapidă pe cât se așteptau "diavolii", mai ales că doi dintre ei, Montella și Bonaventura, erau așteptați la conferința de presă. Fiindcă autocarul a rămas blocat în culoarul strâmt care ieșea din aeroport!

 

Incident autocat AC Milan

GALERIE FOTO+VIDEO Incident cu autocarul Milanului la plecarea de pe aeroportul din Bănie! ---------->>>>> http://bit.ly/2uC2FVr

Posted by Gazeta Sporturilor on Wednesday, 26 July 2017

Nedumerirea lui Donnarumma

Sub privirile mirate ale fanilor și oamenilor de ordine, care s-au chinuit circa 10 minute să deblocheze situația, fotbaliștii au făcut și ei ochi mari.

La fel de mirați au fost frații Donnarumma și la coborârea din avion, mezinul Gianluigi arătându-i, mirat, fratelui său un detaliu aflat pe câmp. Cei mai relaxați au ieșit Kessie și Niang, care aveau căștile în urechi, în timp ce Montella a fost printre primii care au pus piciorul pe pistă.

Nu s-au pozat cu fanii

Suporterii lui AC Milan au venit în număr mare la aeroport, fiind aproape 100, și au aprins câteva fumigene. Au rămas însă dezamăgiți fiindcă nu s-au putut fotografia cu vedetele. "Să ne punem toți în fața autocarului, poate opresc un minut!", a strigat un curajos.

Nu s-a întâmplat asta. Fotbaliștii s-au cazat, în jur de 20:30, la hotelul Golden House din Craiova, în apropierea Grădinii Botanice. Iar joi, la 9 dimineața, vor ajunge, cel mai probabil, la Severin. Urmează antrenamentul oficial și, joi seara, jocul cu CSU Craiova.

1.300 de bilete au primit fanii lui Milan pentru meci

18.000 oameni vor fi la jocul de la Severin

  • CSU Craiova și AC Milan se vor duela joi, de la ora 21:00, în prima manșă a turului III din preliminariile Europa League, la meciul de debut al echipei craiovene în cupele europene. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (74)
saviola2_8
saviola2_8  •  27 Iulie 2017, 01:46
Postat de fcu1948 pe 27 Iulie 2017, 01:35

Din moment ce ne-au eliminat și au ajuns în semifinală sau finală, înseamnă că au fost mai bune ca noi. Restul sunt doar supoziții sau păreri personale. Din păcate acum trăim doar din amintiri, iar viitorul nu prea suna bine ca să citez o reclamă celebră! Hai, somn ușor!

eu sper sa reveniti in liga 1 cat mai curand! nu ma deranjeaza csu doar ca nu o consider universitatea! bafta, mi-a facut placere sa dialoghez cu tine, chiar daca a fost cu intepaturi:) somn usor!

fcu1948
fcu1948  •  27 Iulie 2017, 01:35
Postat de saviola2_8 pe 27 Iulie 2017, 01:28

nu erau slabe dar erau sub voi valoric, hai sa nu imi spui ca dundee era vreo forta, sau vreun mare nume ca deja aberezi, asa cum nu era nici zelejnikar nici dinamo tblisi etc ! eu as fi vrut totusi sa aveti si voi 3 particpari in grupele UCL, vreo 4 5 in grupele UEFA, sa fi strans si craiova macar 150 de meciuri, meritati, una la mana, si a doua la mana as fi avut si eu de unde sa aleg mai multe `rusini`:))

Din moment ce ne-au eliminat și au ajuns în semifinală sau finală, înseamnă că au fost mai bune ca noi. Restul sunt doar supoziții sau păreri personale. Din păcate acum trăim doar din amintiri, iar viitorul nu prea suna bine ca să citez o reclamă celebră! Hai, somn ușor!

fcu1948
fcu1948  •  27 Iulie 2017, 01:32
Postat de saviola2_8 pe 27 Iulie 2017, 01:23

da ma! scuze, eu ma uitam in cupa campionilor! greseala mea! deci cum facem, ne apucam sa numaram rusinele la inter, real, roma, psg, atletico? sau ramanem doar cu ale noastre?:D

Logic că nu vedeai nume grele, dacă te uitai pe Cupa campionilor! De exemplu când 5teaua a câștigat Cupa Campionilor, participantă în competiție reprezentând Italia era Hellas Verona, iar pt. Anglia a fost Everton, deci echipe nu tocmai de top.

Vezi toate comentariile (74)
Comentează