INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LUGANO - FCSB, JOI, 20:00, PRO TV, TELEKOM SPORT, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN ELVEȚIA » Lugano se așteaptă să fie atacată din primul minut: "Sper să avem o prestație deosebită"

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 19:52

Goalkeeperul celor de la Lugano, David Da Costa, a vorbit despre duelul cu FCSB de joi, programat de la ora 20:00, în direct la ProTV, Telekom Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

"Avem nevoie ca David Da Costa să facă un meci mare", a declarat în această seară antrenorul celor de la Lugano, Pierluigi Tami.

"Eu sper să avem cu toţii o prestaţie deosebită şi obţinem puncte în Europa. Nu vă luaţi după rezultatele din campionat, am avut şi mult ghinion. Sperăm să începem bine meciul şi să marcăm primii pentru a ne oferi singuri curaj", a comentat goal-keeper-ul titular al formaţiei care a terminat sezonul trecut pe locul 3 în campionat, iar acum este ultima în prima ligă helvetă.

Da Costa a spus că el şi echipa sa s-au documentat cu privire la adversarii români: "Ştim că nu joacă Alibec, dar mai sunt alţii foarte buni. Nu este un avantaj fiindcă toţi cei care vor intra vor dori să-şi asigure şi a doua victorie în grupe, pentru că ar fi mai aproape de primavera europeană".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează