INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO A PIERDUT CU 0-3 MECIUL TUR CU SLOVAN

Cristi Borcea: "Răsuflu uşurat! N-are rost să facem apel"

Cristi Borcea, Borcea, Dinamo
Cristi Borcea, Borcea, Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2009 00:00

Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, spune că răsuflă uşurat după sentinţa dictată de UEFA, meci pierdut cu 3-0 cu Slovan Bratislava, trei etape cu porţile închise şi 50.000 de euro amendă.

"Răsuflu uşurat. Este o decizie grea, nu avea cum sa fie mai grea de atît. Din păcate, este regretabil, dar asta e viaţa. N-are rost să facem apel, pentru ce? Trebuie să fim corecţi. Dacă în termen de doi ani mai avem un act de indisciplină, va fi foarte greu", a spus Cristi Borcea la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  25 August 2009, 19:43

M-am tampit si eu dupa voi-Slovan Liberec din Cehia-

 •  25 August 2009, 19:41

Mai ziar de sport caruia ”ii pasa de sport” vedeti ca Dinamo joaca cu Slovan Liberec din Slovacia.MAMAAA !!!

 •  25 August 2009, 19:12

pai in primul rand vreau sa le spun celor care au scris articolul ca sunt varza deoarece slovan bratislava nu e in cehia.prietenii mei bratislava e in slovacia mai pune-ti maina simai invatati putina geogra k va faceti de ras cum s-au facut dinamovistii la meci.sansele de calificare sunt nule pt cioaoa astia la fel cum si sansele sa mai invatati ceva geografie, voi editorii......rusineeeeee

Vezi toate comentariile (35)
Comentează