INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN MEDIAŞ

Cristi Pustai se teme de condiţiile din Finlanda: "Terenul sintetic va fi un handicap”

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 12:09

Medieşenii se vor afla în faţa unei premiere cu ocazia debutului în competiţiile europene. Gaziştii vor evolua în Finlanda pe un teren sintetic. Tehnicianul Cristi Pustai a mărturisit că este mulţumit de cei doi jucători transferaţi, mijlocaşii Ciprian Petre şi Nikandro Breeveld dar şi-a avertizat jucătorii asupra terenului sintetic pe care se va disputa partida tur din preliminariile Europa League cu KuPS.

„Nu am dorit foarte multe achiziţii pentru că în general în această peiroadă este greu să aduci foarte mulţi fotbalişti. Important este că nu a plecat nimeni dintre cei care au avut o contribuţie importantă la această calificare în Europa League. Ne va aştepta în Finlanda un meci dificil, cu o echipă care are doi atacanţi nigerieni puternici, care marchează aproape meci de meci.

Chiar dacă adversarii noştri au primit cîte patru goluri în două partide consecutie au marcat de şase ori. Un handicap pentru noi o să fie terenul de joc pentru că va fi o premieră pentru noi faptul căvom evolua pe un teren sintetic. Soarta calificării se va decide probabil în returul de la Mediaş, dar joi trebuie să fim foarte concentraţi”,a afirmat tehnicianul Cristi Pustai.

Medieşenii vor întîlni joi de la ora 18,30 formaţia finlandeză KuPS Kuopio în turul doi preliminar al Europa League. Gaziştii vor decola spre Finlanda miercuri dimineaţa la ora 9 iar seara vor efectua antrenamentul oficial.

KuPS a jucat ieri în campionat, pe terenul celor de la VPS Vaasa. Kuopio a deschis scorul în minutul 13 prin Olajide, unul dintre jucătorii despre care vorbea Cristi Pustai, dar gazdele au egalat chiar înainte de pauză, prin reuşita lui Inutile. După acest rezultat, KuPS se află pe locul 9 din 12 echipe, cu doar 14 puncte obţinute în 14 meciuri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ovldlu
ovldlu  •  13 Iulie 2011, 14:43
Postat de gabriellhd pe 13 Iulie 2011, 09:45

Stie cineva daca meciul se poate vedea pe net si unde???

Scrii pe google: Kups - Gaz Metan LIVE , vezi acolo. BAFTA! Forza Gazu!

gabriellhd
gabriellhd  •  13 Iulie 2011, 09:45

Stie cineva daca meciul se poate vedea pe net si unde???

gabriellhd
gabriellhd  •  13 Iulie 2011, 09:42

De ce nu se televizeaza meciul????????????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează