INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CS U CRAIOVA - AC MILAN 0-1

CS U CRAIOVA - AC MILAN // Montella îndeamnă la prudență după succesul de la Severin: "Craiova a jucat bine, nu trebuie subestimată"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 iulie 2017 22:53

Vincenzo Montella, tehnicianul lui AC Milan, s-a declarat mulțumit de victoria 1-0 obținută de rossoneri în deplasarea de la Severin, contra celor de la CS U Craiova.

"A fost un meci dificil, Craiova a evoluat foarte bine și sunt mulțumit de rezultat. Cred că a fost o victorie meritată, ne-au pus în dificultate prin viteza lor. Rezultatul ne permite să fim liniștiți, dar nu trebuie să ne subestimăm adversarul. 

Nu cred că va fi presiune pe noi in meciul retur, am auzit că stadionul va fi aproape plin și că vor veni și mulți fani de la Craiova", a  declarat Montella la finalul partidei, la TV Digi Sport.

Întrebat ce fotbaliști ar transfera de la CS U Craiova, tehnicianul italienilor a afirmat că mai întâi trebuie să cunoască toți jucătorii pe care i-a transferat Milan în această vară.

"Înainte să spun ce jucători aș transfera de la CS U, trebuie să-i învăț pe jucătorii mei, pentru că am transferat 10 jucători noi", a adăugat Montella. 

  • Meciul retur va avea loc pe data de 3 august, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

A fost un meci foarte dificil, dar ne-am descurcat si am reușit să câștigăm. A fost un duel cu o echipă bună, au jucat foarte bine și noi am avut și ceva noroc. Când execuți o lovitură liberă din exterior este mai greu să dai gol, dar am lovit puternic și am trimis mingea în poartă. Mai este un meci pe San Siro și cred că dacă vom juca mai bine, vom putea obține un rezultat mai bun decât aici Ricardo Rodriguez, la TV Digi Sport

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează