INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLOVAN LIBEREC - DINAMO, AZI, 20:30, ANTENA 1

Cu forţa!

Dario Bonetti, Ion Marin, Dinamo
Dario Bonetti, Ion Marin, Dinamo

Articol de - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Şefii l-au impus pe Ion Marin ca secund, deşi Bonetti nu agrea varianta. Italianul va fi obligat să ţină seama de sugestiile tactice ale lui "Săpăligă"

Conducătorii dinamovişti au reuşit ce şi-au propus încă după înfrîngerea cu Internaţional Curtea de Argeş (0-1): să-l pună pe Ion Marin ca antrenor secund. De fapt, oficialii l-au impus pe "Săpăligă" în vestiar pentru a avea garanţia că Bonetti nu va mai lua decizii de unul singur. "E tare încăpăţînat, vrea să facă numai ce vrea el, dar trebuie să se sfătuiască şi cu Ion Marin acum, pentru că are şi italianul lipsurile lui. Nu prea i-a convenit decizia, dar trebuie să se supună", zic şefii.

Care sînt sarcinile lui Ion Marin la prima echipă? Trebuie să se consulte cu Bonetti în privinţa tacticii care trebuie folosită în funcţie de adversar. "Cu CFR-ul ne-am apărat cu fundaşii laterali mult prea în spate şi lipiţi de stoperi. Sînt lucruri care trebuie lucrate cu apărătorii, iar Ion Marin poate da o mînă de ajutor", zic dinamoviştii. "Săpăligă" mai are rolul de a purta discuţii individuale cu fiecare jucător înaintea partidelor, lucru pe care Dario Bonetti nu l-a pus în practică.

66 la sută din punctele puse în joc la meciurile lui Dinamo cu Ion Marin antrenor principal au fost cîştigate de "cîini". "Săpăligă" i-a condus pe roş-albi în două mandate

2 victorii, 2 înfrîngeri şi-o remiză reprezintă palmaresul lui Bonetti la Dinamo

0 victorii în 14 meciuri a avut Dinamo II cu Ion Marin antrenor

Cehii aduc bodyguarzi din cluburi!
Oficialii lui Slovan Liberec sînt în alertă maximă după ce au văzut ce le poate pielea suporterilor dinamovişti. Măsurile de securitate vor fi drastice diseară. Au fost angajaţi pentru acest meci 250 de bodyguarzi din cluburile din Praga, luptători profesionişti în timpul liber, care vor crea un cordon în jurul celor 150 de fani români. Încă 350 de jandarmi care să asigure ordinea, plus alţi 100, călare şi cu cîini, vor fi în afara arenei, pentru a stopa orice incident.

Cale liberă pentru "Prinţ"
Adrian Cristea are culoar favorabil în drumul spre Al Ahli Dubai, formaţie pregătită de Ioan Andone, după ce arabii au fost refuzaţi de cehul Pavel Nedved. Mijlocaşul de 37 de ani şi-a anunţat ieri retragerea din fotbal, aşa că "Fălcosul" va insista pentru transferul lui Cristea. Dinamo e dispusă să se despartă de tehnicul mijlocaş în schimbul a aproximativ 2 milioane de euro.

Fanii sînt optimişti
Suporterii "cîinilor" speră în continuare la o calificare în grupele Europa League a favoriţilor. Fanii au postat mesaje de încurajare pentru jucătorii lui Bonetti pe dinamovisti.ro, unde au votat şi în cadrul unui sondaj. Altfel, 63% dintre participanţi sînt de părere că Dinamo poate trece de Slovan Liberec. "Vrem o minune! Nu mai avem nimic de pierdut!", au spus suporterii.

ULTIMELE NOUTĂŢI
» Roş-albii au ajuns ieri seară la Liberec, după un zbor de 2 ore pînă la Praga şi 120 de km parcurşi cu autocarul. Se întorc în Bucureşti vineri, la prînz
» Noul secund al lui Bonetti, Ion Marin, le ia apărarea fanilor: "Nemulţumirea suporterilor are susţinere, dar manifestarea lor a dus la o măsură extremă. Cred că şi-au dat seama că au greşit".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  27 August 2009, 10:20

CE FACETI, STIMATI TOVARASI DE LA GSP, NU-L MAI TRANSFERATI PE TIBI BALAN IN DUBAI, LA ECHIPA LUI ANDONE ? ACUM IL PROMOVATI LA EXPORT PE CRISTEA ... SUNTETI DE TOT RASUL ! CAT DESPRE MARIN, ESTE UN ANTRENOR SI UN OM DE CEA MAI BUNA CALITATE. DINAMO A FACUT O ALEGERE BUNA CU EL.

stel1stu
stel1stu  •  27 August 2009, 10:20

nici pe bonetti nu-l lasi in pace dinule?hahaha...matematicianule care distrugi din umbra

 •  27 August 2009, 10:07

a castigat cupa cu Petrolul...:D

Vezi toate comentariile (5)
Comentează