INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SALZBURG, JOI, 22:05, ÎN DIRECT SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dacă Steaua nu e, Astra nici atît! » Decizie: Bobiţă şi Giani, mai interesanţi decît Budescu şi Fatai

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 01 octombrie 2014 22:14

Astra joacă mîine al doilea meci din grupele Europa League contra campioanei Austriei, Red Bull Salzburg. Partida e programată de la ora 22:05 şi va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

Iniţial, meciul trebuia să fie transmis la ProTV, însă a fost mutat la televiziunea sportro, în locul său fiind transmis serialul de comedie "Las Fierbinţi", care începe la 20:30, urmat apoi de buletinul de ştiri, de la 22:30.

Practic, conducătorii de la ProTV au decis că serialul va face mai multă audienţă decît meciul Astrei Giurgiu.

Primul meci al echipei lui Ioan Niculae a fost transmis de ProTV. Este vorba despre eşecul categoric cu Dinamo Zagreb, 1-5.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (18)
khal_37
khal_37  •  02 Octombrie 2014, 12:33
Postat de imp3rator pe 02 Octombrie 2014, 00:26

prin comentariul tau dovedesti cine e idotul

frate..dar de unde tot apar distrusii astia...a tunat si i-a adunat, unul mai prost ca altul, mari visatori de o.i. si s.t.a.n.e...berbecuti si zoofilie. Comentariile lor idioate si puerile ma duc cu gandul in perioada in care-mi satisfaceam stagiul militar, eram la Boldesti-Scaeni, langa Ploiesti, si ascultam turuierile fara noima cu specific moldovenesc ale unui gheorghe de pa langa Suceava, din care lasa sa se inteleaga ca in ,,civilie'' a fost cioban. Si cum o data el s-a imbatat vartos cu vin rosu, i s-a swlat asa brusc, si a luat-o pe doamna capral la baroase... Oamenii astia chiar au probleme grave lasand deoparte fotbalul. Niste nimicuri. Oricum, hai Steaua!!!!

khal_37
khal_37  •  02 Octombrie 2014, 12:25
Postat de cipet pe 02 Octombrie 2014, 11:51

asta e soarta echipelor aparute prin fecundare in eprubeta, aud ca nici bilete nu s-au prea vandut, pai atunci pentru cine mai joaca aceasta echipa ?

Urziceni sau CFR pentru cine au jucat...pentru cei care s-au implicat direct la castigarea campionatelor, pentru bani bre...

cipet
cipet  •  02 Octombrie 2014, 11:51

asta e soarta echipelor aparute prin fecundare in eprubeta, aud ca nici bilete nu s-au prea vandut, pai atunci pentru cine mai joaca aceasta echipa ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează