INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS 3-1

CFR CLUJ - KUPS 3-1. Dan Petrescu, devastator după calificarea în grupele Europa League: „Niciodată nu voi fi apreciat! Trendul e anti-CFR, anti-Petrescu”

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 01 octombrie 2020 23:40 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 23:58

CFR Cluj, campioana României, s-a calificat în grupele Europa League, după victoria clară cu finlandezii de la KuPS, scor 3-1. Clujenii au prins la limită un loc în urna a treia.

Dan Petrescu a dus CFR Cluj pentru a doua oară la rând în grupele Europa League. După trei campionate câștigate cu ardelenii, tehnicianul anului 2019 în ancheta Gazetei Sporturilor a adus iar echipa din Gruia în postura de a se duela cu marile echipe continentale și de a pune mâna pe un pot total de peste 13 milioane de euro, dacă formația trece din nou de faza grupelor.

Întrebat de reporterul Gazetei Sporturilor dacă simte că va fi apreciat, el și echipa, după această nouă calificare, Dan Petrescu a reacționat, ironic, pe un ton virulent. „Niciodată nu voi fi apreciat la adevărata valoare! Ăsta e trend-ul. Niciodată! Anti-CFR, Anti-Dan Petrescu. Niciodată nu sunt bun, niciodată nu fac nimic, eu nu antrenez, nu fac echipa să joace, trei ani la rând", a reacționat tehnicianul campioanei.

Sunt foarte bucuros de Debeljuh, a fost aproape perfect. Țin mult la el, la Rondon. Cu debeljuh am stat o oră de vorba la mine în vestiar. Rondon? El juca bine oricum, acum că a început să dea și goluri...
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

„Am avut emoții până în minutul 93"

La finalul victoriei cu 3-1 cu KuPS, fostul component al Generației de Aur a recunoscut: „Am avut emoții din minutul 1 până în minutul 93! Serios, m-am temut când au dat ei gol că ne vor mai da unul și încă unul, apoi ne egalează. Știam că sunt buni la fazele fixe. N-aș fi vrut să luăm gol pe final. Scorul nu arată realitatea din teren, dar fotbalul se joacă pe goluri".

Petrescu și-a fixat țintele pentru grupele EL: „Aș vrea să merg la Londra, la Milano, dacă e posibil. Dacă nu, cu echipe cu care să ne confruntăm de la egal la egal. Cu echipe, care spun marii specialiști, noi suntem favoriți, iar dacă e să pierdem, tot specialiștii spun, suntem cei mai slabi. Nu vreau adversari să zburăm 7 ore cu avionul până la ei".

Dacă ne întărim cu trei jucători, putem repeta sezonul trecut. În campionat, Craiova e favorită, e clar, la ce lot, la banii pe care-i are
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPS

+45 FOTO

VIDEO Conferința lui Dan Petrescu după CFR Cluj - KuPS 3-1

CFR Cluj e în grupele Europa League! Campioana României a urcat miraculos în urna a treia + când are loc tragerea

El e adversarul care i-a luat ochii lui Dan Petrescu! Ce a făcut antrenorul la finalul partidei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
catathedon
catathedon  •  04 Octombrie 2020, 21:32

Ce se mai victimizeaza asta singur... Mai mult decat atat, daca nu se califica,zicea ca e greu, ca clubul nu face investitii si etc, acum, ca merge mai departe,se plange ca are mai multe meciuri de jucat.. Mai bine sa plece la altii, care se zbat doar la retrogradare sau promovare,sa nu mai 'iexiste' atata stres pe el,saracu !

guderian
guderian  •  02 Octombrie 2020, 12:01

Sa-l aprecieze cine, ca nu precizeaza? Chiar toata lumea? Imposibil. Oricum, eu credem ca antreneaza pentru bani, e doar un mercenar. Cand ai strans destul, parca merita sa faci un efort sa renunti la niste bani si sa antrenezi nationala pe mai putini bani (nu putini).

parpalache
parpalache  •  02 Octombrie 2020, 09:52

Are dreptate!Sa fi vazut ce se ofticau alde Ionutz Anghelutza si colegul lui,la meciul dintre CFR Cluj Napoca si Djungarden!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează