INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - METALIST HARKOV, AZI, 20:30, SPORTRO ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dario Bonetti are un optimism debordant: "Prima mea o dau jucătorilor!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 01:13

Dario Bonetti le cere elevilor lui să se dăruiască total diseară, cu Metalist, şi în schimb le va oferi prima sa pentru calificarea în grupe


Cea mai tare confruntare a acestui sezon pentru Dinamo, cu Metalist Harkov, azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la sportro, i-a unit pe toţi oamenii din club. Jucătorii anunţă că "vom fi toţi pentru unul şi unul pentru toţi", şefii promit prime de cîte 10.000 de euro de om în caz de calificare în grupe, iar Dario Bonetti dă bani din propriul buzunar.

"E un meci extrem de important, aşa că am avut o întîlnire cu acţionarii în ceea ce priveşte prima pentru calificarea în grupele Europa League. Eu pot anunţa că bonusul meu în cazul calificării îl voi împărţi jucătorilor. Ne-am pregătit bine, sîntem conştienţi de importanţa acestei partide, iar jucătorii vor da totul pe teren, e nevoie de dăruire totală. Sîntem conştienţi de valoarea adversarului, dar am încredere în jucători. Prin prestaţiile pe care le-au avut pînă acum au demonstrat că sînt capabili să se califice în grupe", a spus Dario Bonetti.

"Să facem un miracol, cum a făcut CFR!"
Antrenorul de 51 de ani face un anunţ de domeniul fantasticului şi spune că speră în minuni cu Metalist. "Obiectivul meu este cîştigarea trofeului Europa League, iar ca să îmi pot realiza visul trebuie să ne calificăm în grupele competiţiei! Cred că jucătorii trebuie să se gîndească la performanţa maximă. Totul este posibil în fotbal, dar pentru asta trebuie să munceşti cît mai mult. Contează foarte mult şi cît îţi doreşti. Am demonstrat că avem calitate în nenumărate rînduri, important este cît de determinaţi vor fi jucătorii mei. De ce să nu putem realiza şi noi un miracol, dacă tocmai am văzut unul la Basel - CFR. Clujul a învins pe merit, deşi înaintea meciului mulţi nu îi dădeau şanse", a conchis italianul.


"Ştim că în fotbal sînt mulţi aşa-zişi specialişti, care spun că nu avem şanse să ne calificăm, dar sînt şi ei oameni şi pot greşi"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

"Dinamo are jucători de calitate foarte bună, care se pot impune chiar dacă nu sînt plătiţi cu salarii de milioane de euro ca fotbaliştii lui Metalist Harkov"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

"Dinamo are şanse mici!"
Şeful LPF, Dumitru Dragomir, şi agentul Victor Becali nu cred că Dinamo poate trece de Metalist Harkov. "Ce-i lipseşte lui Dinamo să se califice în grupele Europa League? Vreo 4-5 jucători. Cei de la Metalist au jucători de mare valoare şi cred că va fi foarte greu ca dinamoviştii să se califice", a zis Dragomir. "E greu să treacă Dinamo de Metalist, o echipă cu fotbalişti de milioane de euro", a zis şi Victor Becali. "Eu o văd pe Metalist superioară lui Dinamo prin buget, organizare şi jucători. Mi se pare un meci dezechilibrat", a zis şi Sorin Cîrţu la Sport Total FM.

S-au vîndut 12.000 de bilete
Pînă aseară, suporterii dinamovişti achiziţionaseră aproximativ 12.000 de bilete, însă conducătorii speră ca azi lumea să se înghesuie la casele de bilete, iar echipa să fie încurajată de 20.000 de fani. Casele de bilete sînt deschise azi în intervalul orar 9:00 - 18:00, la stadionul Dinamo, şi 9:00 - 20:30 la Arena Naţională. Preţurile tichetelor sînt între 15 lei şi 530 lei, în funcţie de locul dorit în arenă.

"E important să nu luăm gol"
Căpitanul lui Dinamo, Cătălin Munteanu, spune că roş-albii au nevoie de o victorie pentru a putea spera la calificare, dar foarte important e ca ucrainenii să nu marcheze. "Sper să ne folosim de avantajul terenului propriu, iar fanii să vină în număr mare să ne susţină. Întîlnim un adversar foarte valoros, dar trebuie să tragem toţi în aceeaşi direcţie, să fim uniţi. O victorie ne-ar ajuta în retur, iar cel mai important lucru este să nu luăm gol!", a spus "Cap de Zmeu".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (46)
ropo
ropo  •  23 August 2012, 14:12
Postat de giftzwerg pe 23 August 2012, 13:21

4600 de bilete vandute ! Acest club este spiritual mort ! Fanii lui Dinamo sunt o rusine ! U Craiova sau Timisoara juca meciul asta cu casa inchisa si biletele epuizate de 4 zile ! Sa va rusine fani dinamovisti sunteti cei mai penibili fani din Romania ! Cei mai multi postati pe net de pe 7-8 conturi ca sa pareti macar aici mai multi !

tu esti o rusine,nici macar nu stii sa citesti.

tachebacanu
tachebacanu  •  23 August 2012, 13:45

Precis le-o dai ,ptr.ca stii ca nu o iei!

tachebacanu
tachebacanu  •  23 August 2012, 13:44

Precis le-o dai ,ptr.ca stii ca nu o iei!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează