INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA (1-0 ÎN TUR), JOI ORA 20:00, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dat afară la Digi. Repus la GSP TV » Ilie Stan l-a criticat pe Becali în direct la TV şi e ca şi plecat de la Steaua

Ilie Stan e tentat să îşi dea demisia de la Steaua.
Ilie Stan e tentat să îşi dea demisia de la Steaua.

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 21 februarie 2012 11:37

Antrenorul s-a plîns de lipsa banilor şi de imixtiunea patronului în treburile lui. Gigi a înnebunit de nervi şi şi-a distrus angajatul, dar l-a iertat după ce tehnicianul a negat toate declaraţiile.

Lăcătuş a fost numit în pauza de publicitate a unei emisiuni TV, Ilie Stan e primul antrenor care se demite, practic, singur! El a avut o intervenţie la "Fotbal club", de la DigiSport, în care s-a plîns: "N-am mers cu cîteva zile mai devreme în Olanda şi din motive financiare. Situaţia economică a clubului nu e chiar aşa cum pare din afară. Dar de ce să mai vorbesc eu despre Steaua? Nu vorbeşte Gigi destul?".

"Ilie, te-ai nenorocit!"
Patronul a aflat spusele lui peste cîteva zeci de minute, la Fanatik Show. Reacţia a fost extrem de dură. Cu excepţia conflictului cu Hagi, Gigi nu a mai avut referiri atît de dure despre nici un alt tehnician pe care l-a avut angajat. "Păi, o să-l mai am eu p-ăsta vreodată la inimă? Nu-l curăţ, dar îl exploatez de acum! E clar, a luat-o razna! După primul meci fără victorie, e pa, la revedere!", a început Becali.
El a continuat acuzîndu-l pe Stan: "Dacă mai cîştigă două-trei meciuri, sare să mă şi bată! Se plînge că-i fac echipa? Dar am avut o convenţie cu el. Cînd a venit la Palat, stătea cu capul în pămînt şi l-am întrebat: «Băi Ilie, mă ştii pe mine. Ştii că eu mă bag peste antrenor, da? Şi poţi să antrenezi aşa?». A zis da. Şi acum se plînge? Acum cîteva zile l-am chemat la mine şi i-am dat echipa pentru returul din Olanda. «Să vedem»", zice el. Ce să vedem, mă, ai înnebunit?! Aia e echipa! Gata, s-a nenorocit de data asta! Nu se poate! Eu nu mai am nici măcar un om în echipa aia, nici nu mai ştiu ce se întîmplă la Steaua!".

"Ne-am împăcat"
Cînd a încheiat dialogul cu Horia Ivanovici, Becali a trecut la GSP TV, cu Dan Udrea: "Am vorbit cu Ilie şi a negat, spune că el n-a zis nimic în emisiunea de la Digi. Ne-am împăcat, gata! Ce, am fost dur cu el? Nu e adevărat. Am spus numai lucruri reale. Cînd am stabilit că mă bag peste el am zis să rămînă între noi, să ştim numai eu, Ilie şi Virgil Becali. Dar ce să-i fac? M-a sunat cînd eram în Vrancea că să le dau bani secunzilor lui. Adică eu eram la deszăpezire şi el voia bani pentru asistenţii lui?!". Gigi a continuat să-şi critice antrenorul în direct şi Stan e ca şi dat afară după meciul cu Twente, de joi.

"Ce indisciplină să fie la Steaua? Acum aflu şi eu! Am greşit cînd l-am lăsat pe Ilie să se ocupe de tot" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Pentru Ilie l-am dat afară pe Mache, de a plîns una dintre mătuşile mele! Şi pe Meme, şi pe Nae tot el mi-a cerut să-i disponibilizez!" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Şi-au făcut de cap, da' lasă, că le arăt eu lor! I-am făcut toate poftele lui Stan, i-am adus toţi jucătorii" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Pe Twente oricum o batem, că voi fi eu acolo şi mă implic. Ilie a zis că a luat o echipă varză? Dar el a făcut-o smîntînă! Se compară Stan vreodată cu Olăroiu?" (Gigi Becali, patron Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA

Gogu, Patraulea şi Trandafir au făcut tactica! :)
Lui Ilie Stan îi vine în minte o replică din "Brigada Diverse" atunci cînd se gîndeşte la returul cu Twente: "Pe ce ne bazăm? Doamne, fă o minune! Şi pentru mine una! În total, două!". E o replică din seria BD. Ilie a explicat şi cum a reuşit să memoreze replici din filmul cu Dem Rădulescu: "Mă relaxez uitîndu-mă la filme. Ce altceva să fac, dacă am încredere în echipă?".

Amical cu Farul în weekend
Steaua procedează ca şi după turul cu Twente şi joacă un amical şi după al doilea meci împotriva olandezilor. Farul va fi adversara roş-albaştrilor, într-un joc care se va disputa fie sîmbătă, fie duminică, în Bucureşti. Stan vrea să-i folosească astfel şi pe cei care nu vor evolua la Enschede, unii dintre ei importanţi, dar fără drept de joc în Europa League, precum Pîrvulescu, Tiberiu Bălan şi Machado. Roş-albaştrilor le vor fi adversari în această partidă foştii stelişti Vali Badea şi Sorin Paraschiv, transformaţi în iarna asta în "rechini".

Chipciu nu poate
Steaua nu se bazează pe Alex Chipciu nici în Olanda. Mijlocaşul cumpărat cu 1,2 milioane de euro de la FC Braşov e sănătos acum, fiindcă s-a recuperat după ruptura musculară, dar tot nu e capabil să reziste ca titular în faţa lui Twente. "El se antrenează, dar accidentarea l-a scos din ritm, de aceea nu poate fi titular", a explicat managerul Narcis Răducan.

Olanda îl testează pe Ola John
Omul primei manşe dintre Twente şi Steaua, Ola John, a fost convocat la "naţionala" Olandei pentru amicalul cu Anglia, de pe 29 februarie. "Credeam că e o farsă cînd am aflat, dar visez să debutez la lot pe Wembley", a declarat extrema în vîrstă de 19 ani.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (67)
serghei68
serghei68  •  21 Februarie 2012, 22:43

Becali este tot raul de la steaua.Atata timp cat acest individ va fi patronul stelei nu se va realiza nici o performanta.Nu ai cum sa lucrezi intr-o teroare continua sub biciul unui om instabil ca Becali

0q0p0
0q0p0  •  21 Februarie 2012, 21:49
Postat de ataraxia pe 21 Februarie 2012, 21:43

PLICTISITOR. STEAUA, PLICTISITOARE. SEMNEAZA> UN STELIST. P.S.- TOTUL E DEGEABA. CAT TIMP E GIGI. SUNTEM UN CLUB RESEMNAT....

ataraxia, nu ne intereseaza parerea ta... resemnat esti tu, stelistii nu sunt resemnati, tu cu siguranta esti sustinator al celor de sub pod, ei sunt resemnati

ataraxia
ataraxia  •  21 Februarie 2012, 21:43

PLICTISITOR. STEAUA, PLICTISITOARE. SEMNEAZA> UN STELIST. P.S.- TOTUL E DEGEABA. CAT TIMP E GIGI. SUNTEM UN CLUB RESEMNAT....

Vezi toate comentariile (67)
Comentează