INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA / EUROPA LEAGUE

Declarație inedită a președintelui lui CSU înainte de meciul cu AC Milan: "Orice cântăreţ îşi doreşte să debuteze la Scala din Milano" :)

Articol de - Publicat sambata, 15 iulie 2017 09:00

Președintele Marcel Popescu e cel mai optimist personaj din tabăra Științei.

Juveții au rămas mască atunci când și-au aflat adversara din Europa. Totuși, nu toți oltenii sunt speriați de AC Milan.

"Orice cântăreţ îşi doreşte să debuteze la Scala din Milano. Nu există nici tradiţie, nici speranţe. Există glorie şi au dreptul la glorie pentru cei care cred în şansa lor. Am mai văzut filme din astea în care au venit David şi Goliat şi rezultatul a fost favorabil piticului. Ne întoarcem în Europa după 17 ani, împotriva unui club de talie mondială. Ne ducem să dăm examen. Suntem realişti, ştim valoarea unei echipe ca Milan, lipsa de experienţă a multora din jucătorii noştri, dar an de an se întâmplă şi surprize", a declarat președintele trupei din Bănie, Marcel Popescu la Digi.

Amintiri cu Fiorentina

Parcursul de excepție al Universității în anii legendarul sezon '82-'83 a început tot contra unei formații din Serie A, Fiorentina. Atunci, Craiova Maxima a reușit să se califice, 3-1 pe "Central" și 0-1 la Florența. Titular în Știința acelor ani, Nicolae Ungureanu se roagă pentru o minune în "dubla" cu AC Milan: "Să dea Dumnezeu ca băieții de acum să aibă același parcurs cum am avut noi, mai ales că începem tot cu niște italieni! Și-acum îmi amintesc de golul cu Fiorentina! Am intrat din diagonală spre centru și am tras la colțul scurt pentru scorul de 1-1. Milanul nu mai e o forță, cum era în anii trecuți".

Și Sorin Cârțu e optimist: "Cu echipele astea italiene, în lunile de vară, se poate juca. Nu prea sunt la capacitate maximă, din punctul de vedere al pregătirii fizice. Deși e vorba de Milan, eu nu văd să fie vreo mare diferență de scor. Chiar dacă se va califica, AC Milan nu o va face en fanfare".

"Noi nu am căutat să evităm vreun adversar sau să ne rugăm să picăm cu un adversar mai slab. Nu trebuie să batem echipe subţiri şi să ne îmbătăm cu apă de ploaie"
Marcel Popescu, președinte CSU Craiova

6 meciuria jucat Craiova în cupele europene în fața echipelor din Serie A, 4 partide cu Fiorentina și 2 cu Inter. Palmares: 2 victorii, 2 egaluri și 2 înfrângeri. Oltenii au obținut două calificări, ambele contra Fiorentinei 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
132331260571303
Popa Basca  •  15 Iulie 2017, 18:46
Postat de sakamoto pe 15 Iulie 2017, 09:38

Orice cintaretz, isi doreshte sa debuteze la Scala din Milano! Doamne cita cultura, cita inteligentza! Precis i-a facut praf si pulbere pe sarmanii de la Milan. Prazarii acestia...

Eu sunt oltean,mai FCSB-istule si porecla de prazar nu ma supara.ci ma amuza.Daca maine am meci cu Tyson si am o mana rupta,tot voi sustine ca am si eu sansa mea si chiar voi incerca sa fac tot ce pot pentru a castiga,oricate sanse mi-ar da altii.Avem cativa olteni in echipa aia si ma bazez pe ei ca-i vor invata pe ceilalti ce inseamna sa mori pentru a fi viu.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Iulie 2017, 15:55

orice ageamiu poate deveni presedinte la csu!

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  15 Iulie 2017, 12:43

s-a trezit si prostu'n loja!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează