INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB

Dică a vorbit chiar înainte de meciul cu Viktoria Plzen » Își asumă introducerea lui Vlad: "Așa am gândit"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 19:18

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a vorbit cu câteva minute înainte de duelul cu Viktoria Plzen și a explicat echipa trimisă în teren în meciul din Cehia, anunțată de Gigi Becali cu câteva ore înainte de start. 

"Cu toți avem emoții, nu doar Vlad. Sunt mulți jucători tineri, Man, Coman, care au 19 ani. L-am pus pe Vlad pe lista UEFA pentru că mă gândeam că ultimul meci nu va avea miză și-l voi folosi. Iată că am făcut rezultate bune și poate juca acum.

Vom juca la victorie. Vrem să terminăm grupa pe locul 1 pentru a evita adversari tari din Europa League. Lui Golofca nu trebuie să-i fie greu să joace azi. I-am explicat de ce joacă la Liga a 3-a, că-i trebuie meciuri în picioare. Când mizez pe un jucător, trebuie să fie gata să joace", a spus Dică la Pro X.

Echipa de start FCSB: Vlad - Enache, Planici, Bălașa, Morais - L. Filip, Ov. Popescu - Golofca, Man, Fl. Coman - Alibec 

"Florinel Coman, Man și Golofca titulari. În poartă va juca Vlad. Alibec va fi titular. Budescu ar fi adus un plus de experiență. Cea mai mare mare dorință a mea este diseară să-l vad pe Man cum joacă pe postul de al doilea vârf. Dacă joacă bine îi crește cota cu 10 milioane de euro"Gigi Becali

Vezi AICI desfășurarea meciului Viktoria Plzen - FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează