INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLZEN - FCSB 2-0

Dică dă explicații pentru cel mai slab meci al FCSB-ului în Europa League: "Le-am și zis în vestiar"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 22:00

Nicolae Dică a analizat prestația FCSB-ului din meciul cu Viktoria Plzen, pierdut de echipa sa, scor 0-2. Antrenorul roș-albaștrilor știe unde s-a pierdut partida și explică motivele:

"Nu am făcut un joc bun. Am avut câteva ocazii la 0-0 și dacă reușeam să marcăm puteam câștiga. A fost cam cel mai slab joc al nostru. Meciurile pe care le-am făcut până acum au fost altfel.

Pun rezultatul pe seama faptului că eram deja calificați, că am făcut multe schimbări. Deși le-am zis că nu au voie să fie relaxați. Am făcut acele schimbări la pauză pentru că am avut probleme pe acele posturi.

Denis și-a creat câteva ocazii bune de a marca, din păcate nu a intrat. Nu mai contează că a fost ofsaid la primul gol. Vor mai urma meciuri grele și pentru noi și pentru ei.

La meciul cu Lugano vom da totul să câștigăm pentru a termina pe primul loc în această grupă. Avem două înfrângeri consecutive, nu este nimic grav, ne așteaptă o deplasare grea la Astra. Am încredere în jucători, au un caracter puternic și se spune că aceste caractere se văd în momentele dificile", a zis Dică la TV Telekom Sport.

...despre Andrei Vlad: "E un copil de 18 ani. A făcut un meci bun. Avem încredere în el că poate deveni cel mai bun portar din România".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
908646952507634
Lipara Vasile  •  24 Noiembrie 2017, 00:24

Dica .. nu este antrenor de FCSB..la ce lot are ..pot sa antrenez si eu.. !!

908646952507634
Lipara Vasile  •  24 Noiembrie 2017, 00:20

Dica zice ca va da totul in meciul cu Lugano...... dar daca si ei dau totul si castiga,,, la Bucuresti.... !!!

300915673742477
 •  24 Noiembrie 2017, 00:11

Marea problema a Stelei este jocul de pase. Mingea nu ajunge in careul advers decat in urma unor centrari intamplatoare. Cum ajunge un jucator la 20 m de poarta se simte obligat sa suteze la poarta. Nu cred ca se lucreaza la antrenamente altceva. Alibeg cand s-a impiedicat si era sa-si rupa nasul, vroia sa suteze, desi avea posibilitatea sa paseze unora mai bine plasati. La fel Man. Nu paseaza ca nu stie si nici nu vrea. La fel si celelalte "vedete de 50 de milioane ?!?" (Ha, Ha, HA). Doar Budescu paseaza "la misto" cu calcaiul. Apropos, nu s-a prins nimeni ca Alibeg nu stie sa joace varf impins ? El vrea sa vina din linia a II-a, dar Dica nu stie chestia asta...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează