INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO, JOI 27 IULIE, 20:30, TVR 1, GSP.RO

Dinamo - Athletic Bilbao » Concluziile lui Contra după ce a urmărit din tribune amicalul cu Bruges + Mesaj pentru Vali Lazăr

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2017 11:14

Cosmin Contra s-a întors pus pe gânduri de la amicalul jucat vineri de Bilbao contra lui Bruges (2-0), dar cere atenție la meciul cu Botoșani din campionat. Între timp, Athletic a pierdut amicalul cu Valladolid de sâmbătă, cu scorul de 1-2.

Cosmin Contra a revenit îngândurat după o excursie de 24 de ore la Bruges. Athletic Bilbao a avut o prestație solidă în amicalul cu echipa lui Dorin Rotariu, doar spectator în victoria cu 2-0 adusă de doppietta lui Raul Garcia.

"Guriță" a explicat sâmbătă că nu vrea să ofere detalii văzute live despre adversara de joia viitoare, cerând atenție doar pentru partida cu FC Botoșani de duminică.

"Băieții se gândesc doar la meciul cu Botoșaniul, atât. E normal, așa trebuie. Nu mă interesează alte partide, alte rezultate, ci doar să intrăm ca o echipă umilă și să învingem în primul meci de acasă al sezonului.

Botoșaniul e un adversar incomod, nu pot să uit că mi-a pus mari probleme la prima partidă a mea ca antrenor al lui Dinamo. Chiar puteau câștiga în runda de început cu CFR Cluj. Sunt șanse mari ca Albin şi Anton să fie în lot", a explicat tehnicianul de 41 de ani.

Dar excursia de la Bruges cum a fost? "M-am întâlnit cu Dorin Rotariu, s-a acomodat foarte bine într-un oraș superb. Ce concluzie am tras după acea excursie? Mă bucură că Dorin e iubit.

Ce impresie mi-a lăsat Bilbao? N-am văzut nimic din ceea ce nu știam despre Athletic. Știam ce poate din perioada când eram antrenor în Spania, doar am vrut să văd pe viu situația", a comentat Contra, zâmbetul său fiind forțat. 

De la vizita lui Contra, Bilbao a mai disputat un meci amical, în care bascii au fost învinși de Valladolid, 1-2 (detalii AICI).

o victorieare Contra ca antrenor al dinamoviștilor în duelul direct cu FC Botoșani

"Nu știu cine alimentează aceste zvonuri privind plecarea lui Filip, mai ales că nu-i face bine lui să vadă zilnic că pleacă. Îi facem rău băiatului! Nu-l ajută deloc. Eu sper ca Oliva să fie apt în două săptămâni, poate să fie în lot și cu Bilbao"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Mesaj pentru Lazăr și qatarieni

Contra despre Vali Lazăr: "Știu că trebuie să ajungă dintr-un moment într-altul la echipă. Eu îl înțeleg și pe el că vrea să continue acolo, dar dacă clubul nu plătește ce cere Dinamo, atunci nu se va face transferul. Am înțeles că a fost dorința jucătorului să rămână acolo, dar nu a găsit seriozitate de partea cealaltă.

Dinamo a vrut să ajute, a arătat înțelegere, dar lucrurile se fac profesionist, trebuie ca toți să fie serioși. Dănciulescu și Mutu sunt responsabili să vorbească cu acea echipă. Dacă revine, îl vom integra cât mai repede în dinamica lotului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
bakunin
bakunin  •  23 Iulie 2017, 14:52
Postat de dinamo_forever_77 pe 23 Iulie 2017, 13:53

Haideti cu totii la meci !!!!

Intr-un fel te inteleg; 5 ani te vei hrani din amintirile astea :)))))

bakunin
bakunin  •  23 Iulie 2017, 14:51
Postat de dinamo_forever_77 pe 23 Iulie 2017, 13:53

Haideti cu totii la meci !!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  23 Iulie 2017, 13:53

Haideti cu totii la meci !!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează