INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARAZITE A REUŞIT O DUBLĂ CONTRA LUI GAZ METAN, ÎN VICTORIA 3-1 A AUSTRIEI VIENA

Dinamo îi putea scăpa pe medieşeni de ”coşmarul” Barazite

Nacer Barazite a fost dorit de
Nacer Barazite a fost dorit de "cîini" în iarnă (sursă foto: Reuters)

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 15:41

Este un exerciţiu ipotetic. Ce-ar fi fost dacă Dinamo avea banii necesari şi, probabil, influenţa de a-l achiziţiona pe Nacer Barazite, mijlocaşul ofensiv de 21 de ani al celor de la Austria Viena? În tot cazul nu ar fi marcat de două ori împotriva Mediaşului în preliminariile Europa League, aşa cum s-a întîmplat joi seară în meciul direct din Austria, încheiat cu victoria gazdelor cu 3-1. Olandezul a fost dorit de "cîini" în iarnă, în stagiul din Antalya, chiar după ce Ioan Andone l-a văzut în partida directă, amicală, cîştigată clară de vienezi, 3-0. Şi-atunci, ca şi acum, Barazite a punctat de două ori!

Aparţine de Arsenal
"Cine este acest tînăr? Are explozie, viteză, are tehnică, poate nu o fi chiar aşa de scump", s-a confesat Ando după acea întîlnire. A căutat imediat, la hotel, informaţii despre Nacer şi a strîmbat din nas cînd i-a văzut fişa. Cifrele erau superbe, însă fotbalistul este împrumutat de către Arsenal Londra la Viena! "Nu vine băiatul ăsta la noi, ce să-i oferim? Probabil are un contract super, de unde să găsim noi bani de el?!", a fost concluzia antrenorului. S-a încercat, totuşi, a se lua legătura cu agenţii jucătorului, însă Barazite nici nu a vrut să audă de o eventuală sosire în România.

"Rupe" în Europa League
Culmea este că Barazite nu este un golgeter tipic. A marcat doar 4 goluri sezonul trecut pentru Austria Viena, în campionat, oferind alte 3 pase decisive. Mijlocaşul înalt de 1,88 de metri îşi aşteaptă acum rîndul la a obţine gloria în tricoul "tunarilor", dorind să revină cît mai curînd în Premier League. Barazite a explodat în acest sezon, în preliminariile Europa League. A marcat 3 goluri din 5 în dubla cu Rudar (2-0 şi 3-0), un hattrick cu Olimpia Ljubljana (3-2) şi joi seara de două ori cu Gaz Metan (3-1).

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (10)
lucabogdan223
lucabogdan223  •  20 August 2011, 17:40

un juktor k el nu are loc de nici un fel la Arsenal.,.,atunci ne intrebam la ce nivel sunt titularii de la Arsenal,.,.,cred cu toata parerea de rau k orice ekipa din Romania este la ani lumina de ei,.,.,..,.,.,,.o diferenta enorma,.,.

nikonist
nikonist  •  19 August 2011, 20:15

Apostole,daca tu te faceai maturator sau bucatar,mecanic,,vitanjor,etc ,in loc de formator de opinii ,GSP-ul ne-ar fi scutit de cateva articole proaste scrise doar de ..."umplutura"

uta_4_arad
uta_4_arad  •  19 August 2011, 17:59

stirea asta ii un fel de : " il vrei la dinamo?"

Vezi toate comentariile (10)
Comentează