INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CUPA UEFA

“E destinul meu!”

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Contra şi-a amintit de toate rateurile la limită din carieră.

— Cosmin, două goluri memorabile împotriva lui Bayern, dar deziluzie prin ratarea calificării. Vei rămîne însă peste ani cu reuşitele tale spectaculoase.
— Degeaba, dacă nu ne-am dus în semifinale! Era altceva dacă golu rile astea se dovedeau decisive pentru succesul lui Getafe. Sigur, am revăzut şi eu ambele faze, şi cea de la München, şi cea de joi seara, au fost, într-adevăr, momente spectaculoase, dar noi am rămas cu tristeţea că ne-am oprit din drum.


“MI-AM LUAT INIMA-N DINŢI”
— Golul din retur nu prea a purtat marca unui fundaş: sprint, dribling, sînge rece!
— Ştiam că, după 1-1 la München, Bayern va fi obligată să în -scrie în Spania şi va ieşi în ofensivă. De aceea, am mizat mult pe contraatacuri, cum s-a întîmplat şi în cazul meu. Am prins acel culoar pe dreapta, nu mai aveam nici un coechipier prin preajmă, aşa că mi-am luat inima-n dinţi şi m-am dus direct spre poartă. Am trecut prin tacklingul făcut de Van Bommel şi Demichelis, a existat o fracţiune de secundă cînd am vrut să pasez în stîn ga unui coleg care venise bine pe un spaţiu liber, dar Lucio mi-a în chis unghiul. Atunci am tras.

“VREM CUPA SPANIEI!”
— Remiza dramatică de joi ţi-a amintit şi de memorabila finală de UEFA pe care ai pierdut-o la limită cu Alaves în faţa lui Liverpool, 4-5?
— Mi-a amintit de multe! De finala cu Liverpool, de finala Cupei Spaniei pierdută anul trecut în faţa Sevillei, de calificarea ratată la Mondialul din ‘94 pentru acel penalty inventat la Oslo în finalul jocului, de ratarea uriaşă pe care am avut-o cu Slovenia, în meciurile de baraj pentru Mondialul din 2002. Mi-a zis şi nevastă-mea: “Cosmine, ăsta e destinul tău! Să ratezi la limită nişte performanţe!”. Poate se întoarce roata la
Euro, cu echipa naţională!

— Cum a fost atmosfera în vestiar, după meci? Toţi ochii erau pe Abbondanzieri?
— Nu neapărat! A greşit, se întîmplă, important e să ne re grupăm repede şi să reuşim să ridicăm şi noi o Cupă deasupra capului, miercuri, cînd e finala Cupei Spaniei, cu Valencia. Această echipă merită un trofeu! E păcat de munca din întreg sezonul.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  12 Aprilie 2008, 17:19

bravo CONTRA suntem mindri ca esti roman asa goluri na mai vazut KAHN niciodata imi pare rau ca nu vati calificat ca o meritati din plin sper sa cistigam la EURO si asa sa te bucuri din plin

 •  12 Aprilie 2008, 11:01

bah baiete citeste mai bine inainte sa deschizi gura ca prostu' ;)

 •  12 Aprilie 2008, 10:50

ratarea mondialului din 94 dupa meciul cu norvegia...:)))) ziar de c^cat...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează