INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - GRASSHOPPER, AZI, 20:45, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Emeric Ienei: "Nu joacă banii pe teren! Timişoara poate produce o surpriză!"

emeric ienei
emeric ienei

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Emeric Ienei, fostul antrenor al Stelei, consideră că toate echipele au şanse să meargă în grupele Europa League, Steaua avînd misiunea cea mai uşoară.

 

"E adevărat, Steaua are cele mai mari şanse să se califice. Nu am văzut meciul cu Brăneşti, dar sînt sigur că Ilie Dumitreascu este un antrenor tînăr care cred că poate face lucruri bune. Norocul echipei Steaua a fost că a avut meciuri cu echipe mai accesibile din campionat, iar Piţurcă a putut să creeze o omogenitate între jucători. Degeaba ai planuri că vrei să marchezi, depinde de adversarul pe care îl ai în faţă. Totuşi, Steaua cred că va face un meci frumos, susţinerea spectatorilor va conta foarte mult", a declarat Ienei

Emeric Ienei a fost surpins de decizia oficialilor Stelei de a nu-l primi pe MM Stoica în Ghencea: "E pentru prima dată cînd aud de aşa ceva, să fii interzis pe stadion. Mihai Stoica a făcut foarte multe lucruri bune pentru Steaua şi, oricare ar fi fost problemele pe care le-a avut cu conducerea, nu mi se pare normal să se ia o asemenea decizie."

"Dacă Timişoara joacă fără presiune, se poate întîmpla orice. Nu banii joacă pe teren, ci jucătorii. Este greu pentru Poli, dar trebuie să arate că este o echipă bună, cu personalitate. Urziceniul a arătat că are valoare şi, oricare ar fi problemele lor, pot trece de Hajduk", a adăugat Emeric Ienei.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
gentlegiant
gentlegiant  •  19 August 2010, 17:29

ce sablon de kko!!!!! pai nu joaca banii, joaca fotbalistii care valoreaza banii aia si o sa se vada diferenta. adica aia au ajuns sa valoreze atita asa, ca pro/stii? mie-mi suna a "curaj, gaina, ca miine te tai"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează