INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

EXCLUSIV » Steliano Filip a luat cartonaș roșu în ultimul meci european al lui Dinamo » Ce va face cu Bilbao

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2017 18:58

Steliano Filip (23 de ani) este singurul fotbalist al "câinilor" care a jucat în precedenta campanie europeană a lui Dinamo, cea din 2012/2013.

Actualul căpitan al echipei a bifat un meci din dubla confruntare cu Metalist Harkov (1-2), partida din Ucraina, când fundașul stânga a intrat la începutul reprizei secunde. În minutul 82 al partidei respective, Steliano a încasat direct cartonaș roșu. De la acea partidă, Dinamo n-a mai evoluat în cupele continentale, revenind în această vară după o pauză de 5 ani. Și, totuși, Filip va putea juca joia viitoare, în meciul de pe Național Arena, contra celor de la Athletic Bilbao.

Dinamoviștii au făcut o întâmpinare la UEFA pentru a cere lămuriri cu privire la jucătorii care pot intra pe teren pentru echipa roș-albă în dubla confruntare din turul III preliminar al Europa League. "Ni s-a transmis clar, printr-un document, că Steliano Filip poate juca. Cartonașul roșu "s-a prescris" după doi ani de când l-a luat, iar noi n-am mai jucat din diverse cauze în cupele europene din 2012. Astfel că Steliano Filip poate evolua fără probleme", au declarat oficialii dinamoviști pentru GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
fangigi
fangigi  •  19 Iulie 2017, 00:10
Postat de danirovl pe 18 Iulie 2017, 20:20

Mare minus pt dinamo:) o lipseasca jucatorul cel mai complet, fara viteza,sut,dribling ,centrari de calitate, cu un fizic impunator, si de o modestie rara...jucatorul complet:)))cum drqq a ajuns asta fotbalist la dinamo,si pe deasupra si capitan!!!???vindeti ba castravetele asta!!! .... daca nu puteti sa luati bani, dati-l gratis!!!

Ce descriere exhaustiva!;)

babahuba
babahuba  •  18 Iulie 2017, 22:06

Un lucru e sigur, Dinamo se intoarce la starea de insolventa in maxim 2 ani pentru ca domnul salvator s-a gandit sa fraudeze.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Iulie 2017, 21:58
Postat de randoom_._ pe 18 Iulie 2017, 19:44

stiu ca nu esti prea destept,dar nici chiar asa. cu ce am aberat in acel comment? pai nu v-aul eliminat aia de la mentalist harcov in 2012? crezi ca aveti sanse sa treceti de athletico bilbao? bilbao,cred ca este singura echipa din spania,care chiar pune pret pe e.l. bancruta frauduloasa:aveti deja termen,in decembrie,sunt toate datele ca ati facut o escrocherie acolo,de aia l-a si dat afara negoitza pe un director de la voi,pentru ca l-a dat in gat la dna,in privinta bancrutei frauduloase. eu spun asta de cel putin un an de zile,voi o sa va treziti intr-o dimineata si o sa cititi mare pe gsp,dinamo s-a desfiintat. o sa vezi.

Măi deșteptule , i-ai făcut pe ăia pescari ? Tu ai văzut ce echipă aveau Metalist Harkov , de 150 mil de euro ? După meciul cu Dinamo l-au vandut pe Tyson cu 15 mil. la Sahtior !!! Asta era una din aberații, restul nu le mai comentez ca văd iti place să bati campii cu Bilbao, cu bancrute stadion și altele...mai bine te uiți în curtea voastră de la țară și te gandesti ca aveti o echipă schioapă si ca cea mai slaba echipă cu care puteați să picați o sa va scoată ! Asta după ce o să mai uiti cat v-a umilit Dinamo în ultimii doi ani !

Vezi toate comentariile (43)
Comentează