INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA 1-1

FCSB - HAPOEL BEER SHEVA 1-1 // VIDEO+FOTO Fază scandaloasă în repriza a doua! Steliștii trebuiau să primească penalty, după ce un jucător a făcut henț pe linia porții

Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 23:17

În minutul 54 al meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva, terminat 1-1, din grupele Europa League, a avut loc o fază extrem de tensionată.

Teixeira a avut o acțiune excelentă pe partea stângă, i-a pasat lui Coman, care a prelungit excelent către Budescu. Stelistul a trecut de portarul Goresh și a șutat de la 11 metri, dar mingea a fost scoasă cu mâna de pe linia porții de fundașul Elo.

Arbitrul Halis Özkahya a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor stelistului.

Jucătorul lui Beer Sheva a stat câteva minute întins pe gazon, acuzând că mingea l-a lovit în față. Acesta a primit îngrijiri medicale și a fost scos în afara terenului, ulterior revenind în joc.

Vezi AICI VIDEO cu faza!

Vezi aici cronica meciului FCSB - Hapoel Beer Sheva!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
sakamoto
sakamoto  •  03 Noiembrie 2017, 12:16

De ce nu l-au pus sa arbitreze pe Voman de la craiova? Acorda pe nerasuflate 3 palituri de la 11m, pt echipa lui Gigica! Omul potrivit, la locul potrivit.

luciann
luciann  •  03 Noiembrie 2017, 10:49

Ficusul ala de aditional se uita chiar acolo!!!

luciann
luciann  •  03 Noiembrie 2017, 10:48
Postat de capca1 pe 03 Noiembrie 2017, 09:58

În meciul tur , la scorul de 2-1 ptr. FCSB , Bogdan Planic a făcut un 11 m la fel de clar, pe care acel arbitru nu l-a văzut. Atunci a fost bine, acuma, nu ?

Planici a fost mai intai faultat, s-a sprijinit pe el israelianul!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează