INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO 1-0

FCSB - LAZIO 1-0 // Suflet după cum bate vântul » Fanii steliști rar s-au comportat ca o galerie care să împingă echipa

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 16 februarie 2018 00:02

FCSB a câștigat meciul cu Lazio, 1-0, din turul 16-imilor Europa League. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma. (Detalii aici)

Zecile de mii de spectatori simpatizanţi ai roş-albaştrilor au putut crea vuiet în tribune, dar rar s-au comportat ca o galerie care să împingă echipa de la spate.

Stelişti, fecesebişti, "cetăţeni" au luat cu asalt, aseară, Naţional Arena pentru confruntarea primăverii de februarie. Nu s-a rupt stadionul ca-n alte momente, gradul redus de aşteptare al unei victorii - de ce aşa mic?! - menţinând lumea departe de fotbal.

"Mai fac dinamoviştii vreo aroganţă?", aceasta a fost întrebarea zilei, mai ales că grupuri de fani ai "câinilor" dădeau semnale. "Grazie, Radu e Immobile" a apărut aseară printre stelişti, dar acesta a fost un mesaj de mulţumire al roş-albaştrilor pentru că vedetele laziale şi-au cedat tricourile pentru un fan bolnav.

Învingând frigul şi cenuşiul tribunelor, luându-l la fluierături şi vorbe dulci pe Ştefan Radu şi primind în schimb nepăsare, suporterii roş-albaştrilor s-au încălzit greu. Fazele lui Budi şi Man i-au mai determinat să pună suflet în scandări, iar cursa impetuoasă a lui Gnohere a fost acompaniată de urale.

S-a pierdut intensitatea de la meciul cu Ajax sau cu Chelsea de acum 5 ani, nu mai există nici patima de la meciurile mari din Ghencea. Steaua/FCSB are oameni, mulţi aproape, la evenimente, dar n-are şi sufletul lor. 

33.455de fani au fost pe Arena Națională

35.423de spectatori au asistat la victoria cu Ajax Amsterdam (2-0, 4-2 la penalty-uri) din februarie 2013

700de suporteri laziali au asistat azi pe Naţional Arena

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează