INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO

FCSB - LAZIO // Becali, mesaje dure către Alibec: "Tu ești singurul gras! Așa nu poți face performanță" » A dezvăluit greutatea atacantului

Articol de GSP - Publicat joi, 15 februarie 2018 21:41

Înainte de meciul FCSB - Lazio, din turul 16-imilor Europa League, Gigi Becali l-a criticat dur pe Denis Alibec.

Becali a spus că Alibec, care s-a accidentat la antrenamente, trebuie să slăbească și a spus că a greșit în ultimele zile.

"Alibec stă două săptămâni. Îmi pare rău de el, îmi e milă. Trăgea foarte tare la antrenamente. Zicea și MM Stoica că nu îl recunoaște. Am vorbit cu el și era supărat, că e ghinionist. Dar nu poți să îngrași porcul în Ajun.

I-am zis să «Tu doar pregătește-te, că totul va fi bine. Băi, uită-te la Real - PSG. Vezi vreun jucător gras acolo? Era Benzema, dar nu mai e. Tu ești singurul gras. N-ai cum să faci performanță». El are 93-94 de kilograme. Trebuie să aibă 85 și va fi de talia lui Benzema.

A început să tragă tare și acum stă două săptămâni. Măcar să continue eșa. El muncește mult 2-3 luni, dar după aceea parcă iar nu trage tare", a spus Becali la TV Digi Sport.

Vezi AICI destalii despre FCSB - Lazio și desfășurarea liveTEXT a meciului, plus video.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
zincat
zincat  •  16 Februarie 2018, 00:03

Ma bucur enorm de mult pentru Steaua.. reprezinta Romania. Dinamo vit sint dar zic Hai Romania. Gata cu macaroanele si spagetele...sint iesite din moda. Felicitari oleeee

reddevill77
reddevill77  •  15 Februarie 2018, 23:14
Postat de fcsbnuesteaua pe 15 Februarie 2018, 21:53

nea jiji sa-l vezi pe maricel

alooo, ...nenea da- i drumu' in cazarma pe sectoare ..azi esti la spalat WC-uri !!! ordin de la Talpan .spor la treaba !

luciann
luciann  •  15 Februarie 2018, 22:57

Astea sunt mesaje dure!?:)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează