INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, AZI, 22:05, PRO TV, TELEKOM, GSP.RO

FCSB - LAZIO // Italienii l-au pus pe Hagi să dea din casă despre "Juventus al României": "Steliștii se vor enerva pe mine"

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 12:30

Italienii l-au căutat pe Gică Hagi pentru a afla secretele echipei lui Dică, dar "Regele" a fost rezervat, n-a vrut să "dea din casă" și a avertizat-o pe Lazio că poate avea surprize în dubla manșă.

În interviul pe 2 pagini publicat de Corriere dello Sport, patronul-antrenor al Viitorului spune că "Steaua e experimentată și, într-o zi bună, poate bate echipe valoroase. Așa că Lazio să nu-și facă iluzii că meciul va fi ușor. Calificare e deschisă. Steaua e un club mai puternic și acum stă iar bine economic, cumpără cei mai buni jucători, ca și cum ar fi Juventus al României. Cinci sau șase jucători au fost crescuți însă în Academia Viitorului".

"Îl las pe Inzaghi să descopere slăbiciunile Stelei"

Deși face o confuzie mică, crezând că Steaua a câștigat grupa din EL, Hagi radiografiază obiectiv duelul: "Sunt jucători ce au meciuri cu echipa națională și în Europa. Lotul e valoros, iar în fotbal trebuie să crezi și eu zic că Steaua poate trece mai departe, dar nu are voie să greșească nimic. Are fotbaliști talentați, mai ales în atac, ce știu să gestioneze astfel de meciuri.

Lazio e mai valoroasă per total și posedă o mare personalitate, dar dacă Steaua va prinde o zi bună îi va fi greu. Despre defecte nu vă spun nimic, altfel se vor enerva pe mine. Îl las pe Simone Inzaghi să le descopere singur, să vedem dacă se va descurca".

"Lazio este incredibilă"

Hagi este la curent și cu ceea ce s-a întâmplat la Lazio de la venirea lui Inzaghi jr: "Lazio a reușit lucruri incredibile, având în vedere bugetul, mic față de granzii Seriei A. Acum 2 ani, înainte de venirea lui, era o atmosferă proastă între președinte și fani. De-atunci au luat-o pe drumul cel bun și s-au întărit foarte mult. Immobile e un atacant mare, dar există și tineri de superclasă, îmi place mult și portarul Strakosha. Lazio e în mare creștere și are un viitor frumos în față".

"Radu merita să mai joace la națională"

Hagi a ținut să-l laude pe Ștefan Radu, anunțat rezervă diseară. "E un jucător mare, îl respect. Îmi pare rău însă că n-a mai jucat pentru România. Merita, are multă calitate și s-a făcut respectat în străinătate. Păcat că am pierdut o mare valoare. Nu știu dacă se va mai întoarce, trebuie întrebat el sau selecționerul nostru".

"Am dat gol lui Lazio cu capul"

Întrebat care a fost cel mai frumos gol al carierei, Gică și-a amintit de unul contra lui Lazio: "Am înscris cu capul, nu era specialitatea mea. Gândindu-mă la carieră, e greu să păstrezi în memorie doar un gol, am reușit atâtea.

VIDEO Golul cu capul marcat de Hagi lui Lazio, în sezonul 1992-1993 (secunda 53): 

Vă las pe voi să-l alegeți pe cel mai frumos. Pot spune că am dat 70 la sută din goluri din afara careului, trăgeam de la 25-30 de metri. Și am trăit o perioadă frumoasă la Brescia, am mers apoi la Mondiale și m-am transferat la Barcelona".

"Îmi plăcea să mi se spună Maradona din Carpați. L-am cunoscut bine pe Diego, am avut și posibilitatea să joc împotriva lui. Era cel mai mare. Aș fi vrut să joace în optimile CM 1994, am fi învins Argentina și cu el în teren, eram mai buni"
Gică Hagi

"Ianis are cap și are tehnică, iar în privința celui de-al treilea factor, fizicul, i-aun spus că în 2-3 luni și l-ar fi îmbunătățt, dar într-un an și jumătate n-a jucat deloc. Nu-i adevărat că s-a grăbit, cum a declarat Pioli. N-a fost înțeles de Fiorentina"
Gică Hagi

Echipa de start FCSB anunțată azi de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani - Caicedo

Vezi și:

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
cobra_z
cobra_z  •  15 Februarie 2018, 14:23

cand ai un copil care seamana fizic cu mama e greu sa speri ca va semana cu tata indiferent cat se chinuie tata...

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Februarie 2018, 13:17

ce viseaza becali si pune botu' si Hagi, adica: lotul valoros al fcsb poate produce performanta la nivel european, ar fi posibil doar cu antrenori italieni care cunosc fotbalul nostru (Zenga, Bergodi), sau cu antrenori romani performanti si cu personalitate puternica (Olaroiu, Petrescu). insa! la stana lui becali, nici unul nu are loc de prostia patronului...

ares123
ares123  •  15 Februarie 2018, 13:11
Postat de para.para pe 15 Februarie 2018, 13:06

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA am zis in exclusivitate la articolul in care hartia asta si-a rebotezat echipa cu sintagma de "Juventus de romanika" si chiar se dovedeste ca asa si este. Problema e ca Juventus din Totdeauna o sa existe in continuare, dar Juventusul vostru de romanika isi are zilele numarate.

Daca te ducea mintea sa citesti mai mult decat titlul ai fi aflat ca Hagi a spus asta, si era doar o paralela intre forta financiara a celor doua raportata la celelalte echipe...Dar unde minte nu e...e para.para..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează