INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN 3-0

FCSB - PLZEN // Becali, euforic după victoria cu Plzen: "Ce vrei mai mult de la fotbal? "

Articol de GSP - Publicat joi, 14 septembrie 2017 23:57

George Becali, finanțatorul lui FCSB, a comentat victoria entuziasmantă obținută de echipa sa în fața Viktoriei Plzen, scor 3-0. 

Jocul a fost pe placul latifundiarului, care a anticipat o victorie facilă a echipei pe care o patronează. 

"Am marcat trei goluri, am mai avut și alte ocazii. Ce vrei mai mult de la fotbal?Suntem foarte puternici, acum am făcut și golaveraj. N-are cine să ne ia fața în grupe. Suntem la 70% din capacitate, nu există încă relații bune de joc între jucători. Prevăd o echipă mare care se leagă la Steaua în acest moment.

Am fost în cantonament înainte de meci, am băut un pahar de vin, am râs, am glumit. Ca fotbalist, Budescu e o încântare. Am încredere în continuare în Golofca, iar azi a făcut un meci mare. Nedelcu e o încântare, e un diamant frumos, o adevărată încântare. Îmi pare rău de Florinel Coman, a avut o fază în care a driblat, dar n-a mai avut putere s-o bage în poartă", ", a declarat Gigi Becali, la interviurile de după meci.

"Am mizat pe faptul că cea mai puternică armă din lume e Sfânta Cruce, iar Sfânta Cruce m-a ajutat să înving. Alibec și Budescu sunt o încântare, n-ai cum să nu-ți placă acești jucători" George Becali

Citește AICI cronica partidei FCSB - Viktoria Plzen 3-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
betman99
betman99  •  15 Septembrie 2017, 13:12

Iar elucubreaza El Ciobandante si prostimea e surescitata p-aci :))

104267036963809
Costi Costica  •  15 Septembrie 2017, 09:31

*** e ca ca vremea o *** penala care a furat bani de a stins si acum se crede rege *** fcsb care se crede steaua si pro tv o incita la scandal cu numele cineva ar trebui sa ea masuri fcsb e ciobanu steaua e armata romaniei ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dimonty1
dimonty1  •  15 Septembrie 2017, 09:06

cind vam zis io ca e 3-0 comenta toti dinamovisti pe aicea.. cit e baetii?? catalynn dinamovistu acoperit si alti desteptii??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează