INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - STEAUA 1-2

FOTO Ca la Iaşi! » Doar 6.000 de suporteri au susţinut-o pe Molde la meciul cu Steaua

Galeria românilor a dominat arena +6   FOTO
Galeria românilor a dominat arena

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 22:10

Steaua a fost încurajată de 300 de români care muncesc în Norvegia. Nu neapărat fani ai roş-albaştrilor, ei s-au bucurat să vadă o echipă românească.

Steaua şi-a găsit galeria şi în Norvegia. N-a mai fost o invazie românească precum la Madrid, dar tot s-au strîns 300 de români în tribunele lui "Aker Stadion", la Molde, şi în timpul meciului s-a auzit des "Luptă, Steaua!" şi "România", profitînd de faptul că fanii norvegieni au fost departe de zgomotul pe care-l fac de obieci galeriile din estul Europei.

Cei mai mulţi dintre români s-au organizat într-un colţ de peluză, alţii au ales să stea în tribune, răsfiraţi. Ei au putut influenţa sonorul la Molde şi din cauza asistenţei mai scăzute decît se estima înaintea jocului. Solskjaer şi colegii lui din staff anunţaseră că s-au vîndut 8.000 de bilete, dar în tribune s-au aflat doar 6.000 de oameni.

Care este explicaţia? A existat o ofertă pentru toate cele trei partide din grupa în care evoluează Molde: un suporter plătea două bilete şi primea trei, pentru Stuttgart, pentru Steaua şi pentru Copenhaga. Doar 6.000 dintre cei 8.000 de plătitori au ţinut să vadă liderul din România. Iar galeria propriu-zisă a norvegienilor a fost de trei ori mai mică decît a steliştilor, din doar 100 de ultraşi!

A trimis echipa bună
Solskjaer a luat în serios meciul de aseară, după ce venise la Bucureşti pentru tur cu o formaţie compusă din rezerve şi copii luaţi de la grupele de juniori. De data asta, din echipa de start a lui Molde au lipsit doar trei dintre titularii utilizaţi în campionat în derby-ul cu Rosenborg, pe care adversara Stelei îl cîştigase cu 2-0 pe 28 octombrie. Au absentat faţă de acea partidă Rindaroy, Mostrom şi Berget. Numai patru dintre titularii de aseară jucaseră la Bucureşti: Soderberg, Simonsen, Hussain şi Gatt.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
varanga53
varanga53  •  09 Noiembrie 2012, 13:40

Deontologilor , ce o mai persiflati pe STEAUA ca a jucat la Bucuresti cu juniorii lui Molde ! Acum nu stiti ce sa mai spuneti ! Va sta in gat aceasta echipa frumoasa! Sper sa "muriti" de oftica !

vaalah
vaalah  •  09 Noiembrie 2012, 09:52
Postat de sabi1 pe 09 Noiembrie 2012, 08:45

Pentru norvegieni,mai important e macroul,decat un meci de fotbal.

Pagina lui FC RUȘINEA ROMÂNIEI ÎN CUPELE EUROPENE este mai jos .

sabi1
sabi1  •  09 Noiembrie 2012, 08:45

Pentru norvegieni,mai important e macroul,decat un meci de fotbal.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează