INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 0-1

FOTO » Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League după ce au învins West Ham

Foto: Reuters +17   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 17:30

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a reuşit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1.

Vezi meciul liveTEXT

Alibec i-a dat emoţii lui Şumudică în minutul 37, când s-a accidentat la acelaşi picior la care a mai avut probleme, însă a revenit pe teren după câteva minute.

Campioana României a marcat unicul gol al meciului în ultimul minut al primei reprize. Teixeira a scăpat singur spre poarta englezilor şi a trimis o minge foarte bine plasată din interiorul careului.

În partea a doua a ieşit la rampă Silviu Lung jr.. Portarul a avut o intervenţie fantastică în minutul 54 la lovitura lui Calleri cu capul din apropierea careului de 6 metri. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, goalkeeper-ul român a mai scos o dată un şut al lui Fletcher.

Tragerea la sorţi pentru grupele Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00, şi va fi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Echipele de start:

West Ham: Randolph - Byram, Reid, Ogbonna, Burke - Nordtveit - Gokhan Tore, Obiang, Kouyate, Antonio - Calleri

Astra: Lung - Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Morais - Ioniță, Seto, Lovin, Teixeira - Niculae, Alibec

 

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (996)
10202925648180625
Eugen Qy  •  26 August 2016, 16:20
Postat de gicab pe 26 August 2016, 03:56

Daca am lamurit lucrurile cu criminalu atunci e ok... Bănuiesc ca ma Combateai cumva daca aveai argumente... Da CP te contrazice... Nici cu echipa Securității nu si avut... Daca găsești ceva argumente ...le voi citi "mâine" NB

Despre echipa Securitatii iti scriu eu si numai o singura data am s-o fac ! Eram mic , anii 60 iar in blocul in care locuiam erau si destui securisti cu diverse grade. Unul dintre ei , intr-o buna zi , mi-a zis sa nu mai injur echipa Militiei ca aia nu e DINAMO BUCURESTI ! Eu extrem de surprins, fiindca pe atunci toata lumea stia ca mine , l-am intrebat a cui e DINAMO ? Raspunsul lui m-a marcat profund, dar mi-a lamurit si o seriae intreaga de necunoscute in ceea ce priveste unele rezultate "sportive", "ciudate" ale dinamovistilor, dar si faptul pentru care nu erau avertizati mai deloc atunci cand efectiv jucau la RUPERE !!!!! Se poate constata urmarind inregistrari ale TVR din acea perioada, sau, inregistrari audio ale Radioului national ! Acum sa raspund si Rapidistilor care o dau cu BRICHETA. Nu sunt fan al lui Deaconu si niciodata nu mi-a placut maniera acestuia de arbitraj, dar daca va amintiti bine si NESELECTIV, veti constata cu stupoare, desigur, ca in teren se aruncasera deja scaune, pietre, baterii de telefon mobil, chiar telefoane, brichete, pungi cu apa sau cu urina, sau chiar cu ***, si altele si Crainicul Stadionului Giulesti anuntase de cel putin 6 ori sa se inceteze cu aruncarea de obiecte in teren, iar in ulltimele 2 cazuri cand a anuntat acest lucru, a facut-o specificand ca se opreste meciul daca se continua astfel, deci, fara discutie, spectatorii rapidisti, erau avertizati. Ce ar fi trebuit sa se intample daca Deaconu NU OPREA ACEL

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1160417590671416
Deliu Dan  •  26 August 2016, 09:05

Din cauza asta a ajuns asa de rău fotbalul românesc deoarece în loc să ne bucurăm de succesul celor două echipe noi încercăm să băgăm strâmbe . Eu sunt de mic fan al U Craiova și nu am suportat niciodată Steaua si dinamo însă dacă fac lucruri bune pentru fotbalul trebuie aplaudate. Să sperăm că și Steaua si Astra vor face puncte cât mai multe în grupe, deoarece înseamnă bani ptr. ei si puncte ptr. fotbalul românesc . Bafta in continuare. Cu sumi pe banca Astra e mai puternică decât Steaua.

819602521427859
Stancu Florin  •  26 August 2016, 08:55

Bravo baieti, ati spalat rusinea pseudo clonei. Calitate in detrimentul cantitatii...asta ar trebui sa fie motoul!

Vezi toate comentariile (996)
Comentează