INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TOTTENHAM - PARTIZAN 1-0

FOTO Crazy selfie » Trei fani au întrerupt Tottenham - Partizan pentru un pariu nebun: care rămîne mai mult pe gazon

Ocazia unui selfie cu Lamela nu ți se ivește în fiecare zi // Foto: Reuters +4   FOTO
Ocazia unui selfie cu Lamela nu ți se ivește în fiecare zi // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 22:43

Primul dintre ”invadatori” şi-a făcut fotografii cu jucătorii şi s-a plimbat pe teren. Înaintea pauzei, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru 10 minute.

Tottenham a învins-o joi pe Partizan Belgrad, scor 1-0, şi s-a calificat în "optimile" Europa League. Dar capul de afiş al tabloidelor britanice l-a ţinut un altfel de "spectacol", derulat tot pe White Hart Lane, în prima repriză.

Două minute printre jucători
Între minutele 22 şi 41, trei fani au pătruns pe rînd pe gazon, în diferite momente ale partidei. Primul s-a plimbat nestingherit printre jucători, a alergat, a imitat un "avion", ba a scos la un moment dat smartphone-ul din buzunar şi s-a fotografiat alături de Naughton, Vertonghen şi Lamela.

Spre surprinderea tuturor, stewarzii au intervenit tîrziu, după vreo două minute, pentru a-l imobiliza. Şi suporterul s-a distrat cu oamenii de ordine, păcălindu-i de cîteva ori în aplauzele spectatorilor.

Paznic Soldado
Ceilalţi n-au fost însă la fel de norocoşi. Soldado l-a agăţat şi dezbrăcat de tricou pe următorul, iar al treilea a fost pus la pămînt de Mousa Dembele cu un fault profesional. A fost şi momentul în care arbitrul ucrainean Evgheni Aranovski a decis să oprească meciul, pe care l-a reluat după 10 minute.

Amendă de la UEFA
Iniţial s-a crezut că a fost o acţiune de marketing a producătorului de căşti audio Bass Buds, unul dintre sponsorii lui Tottenham. "Invadatorii" purtau tricouri cu logo-ul firmei, iar o ocazie mai bună de promovare chiar în ajunul Black Friday nici că se putea. Ieri însă, pe YouTube a apărut un filmuleţ în care cei trei fani pun la cale farsa şi fac pariu care va reuşi să reziste cel mai mult pe gazon. Un pariu care-i va aduce lui Tottenham o amendă zdravănă din partea UEFA.

Chiricheş, nota 7
Vlad Chiricheş a fost integralist la Tottenham şi a făcut o partidă solidă. Evoluţia sa a fost notată cu 7 de tabloidul Daily Mail, iar Daily Star a dezvăluit salariul pe care ex-stelistul îl va primi dacă ajunge în ianuarie la Roma: 1,1 milioane de euro pe sezon. Vicecampioana Italiei îl vrea împrumut pînă-n vară, dar e dispusă să-l ia şi definitiv, dacă Spurs scade preţul de la 10 la 8 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează