INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - PSV 1-3

FOTO » Giuleştenii au creat o atmosferă demnă de noua arenă » Rapidism la nivel "Naţional"

Giuleştenii au creat o atmosferă incendiară pe National Arena +4   FOTO
Giuleştenii au creat o atmosferă incendiară pe National Arena

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 12:15

"Abia aştept meciul cu PSV, să jucăm cu 40.000 de rapidişti în tribune", spunea Dinu Gheorghe după victoria de la Tel-Aviv. N-au fost 40.000, dar au fost aproape 25.000, adică atîţia cîte bilete s-au pus în vînzare, şi au demonstrat încă o dată de ce lumea fotbalului românesc, inclusiv Gigi Becali, i-a catalogat drept cea mai frumoasă galerie din ţară.

Cuminţi şi răbdători, giuleştenii au aşteptat încă o oră în afara stadionului pentru a intra în tribune, organizatorii dînd drumul la porţi la ora 20:00, cu 60 de minute mai tîrziu decît anunţaseră iniţial. Ajunşi înăuntru, după cîteva scandări împotriva rivalilor, alb-vişiniii, îndemnaţi şi de condiţiile civilizate pe care Naţional Arena le oferă, s-au orientat către echipa favorită.

"Pentru România", melodia celor de la K1, a început să se audă în difuzoare, iar fanii şi-au încălzit glasurile. Imnul Rapidului i-a dezlănţuit. Auzit în Giuleşti, impresionează, pe noul stadion, profitînd de acustica uimitoare, îţi face pielea de găină. 25.000 de voci, la unison, cu fularele în aer, şi-au întîmpinat aşa favoriţii în momentul în care echipele au ieşit pe gazon.

Primul fluier al arbitrului a dat startul coregrafiei pregătite de liderii galeriei în ultimele două zile.  La peluza Sud, suporterii au scris cu ajutorul unor pancarte -FCRB-, iar după cinci minute le-au aruncat în aer şi s-au dezlănţuit. Scandările lor au răsunat probabil pînă în Giuleşti, acolo de unde bătrînul stadion "Valentin Stănescu" privea, probabil, cu invidie.

Compromis pentru familişti
Deşi nu s-au vîndut bilete la inelul superior al stadionului, aseară aproximativ 200 de fani de la peluza Sud au fost lăsaţi să urce acolo. Aceştia erau în special familii cu copii, care i-au rugat pe stewarzi să nu stea lîngă cei din galerie, dorind să evite îmbrîncelile. Tot la inelul superior a stat şi galeria lui PSV, care a avut rezervat un sector la peluza Nord. Olandezii nu au reuşit deloc aseară să se facă auziţi.

Ciudăţenie cu biletele
Cu cîteva ore înaintea jocului, foarte mulţi suporteri veniţi în ziua meciului din provincie s-au plîns că nu mai găsesc bilete nici măcar pe internet. Totuşi, în pauza meciului, cifrele oficiale afişate de organizatori arătau contrariul. Conform acestora, peste 3.000 de tichete din cele 24.530 rămînînd nevîndute. E posibil ca mare parte din aceste tichete să fi ajuns la bişniţari, care au fost nelipsiţi şi aseară.

24.562 a fost numărul oficial al spectatorilor prezenţi aseară pe Arena Naţională

Vezi mai jos o galerie foto de la Rapid-PSV 1-3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
fanrapid58
fanrapid58  •  01 Octombrie 2011, 18:40
Postat de nicky_ghimpele pe 30 Septembrie 2011, 07:58

cam atatia rapidisti , sunt, si se mai lauda cas multi :)

putini dar buni ,nu ca altii multi si...

criselly99
criselly99  •  30 Septembrie 2011, 22:57

Rapid e unic ! Suporterii Rapidisti sunt cei mai puternici,patimasi,luptatori, inimosi ! Suntem putini dar originali ! Pana la moarte cu Rapid...si dincolo de ea

sprinjeanul
sprinjeanul  •  30 Septembrie 2011, 20:53

a fost pentru mine ceva ce chiar n-am mai vazut niciodata pe un alt stadion din romania! rezultatul binenteles ca n-a multumit pe rapidisti dar acesti suporteri care au fost prezenti au facut un spectacol grandios,poate doar cei de la liverpool,pastrand proportia(ca numar)sa fie peste. .toata stima acestor oameni care au demonstrat ca nu suntem mai prejos cu nimic fata de occidentali ba din contra.felicitari tuturor,din suflet le multumesc pentru ce au facut. felicitari si celor din teren fara a nominaliza pe cineva anume din echipa noastra si raman totusi cu mica amaraciune ca in acest moment echipa nu este la nivelul celor din tribuna.traiesc cu speranta ca meciurile viitoare ii v-a cali.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează