INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA, JOI, ORA 20.30, ÎN DIRECT LA PROTV ŞI LIVETEXT GSP.RO

FOTO Radukanov dă o veste bună pentru Steaua: "Moraes a făcut deplasarea, dar nu va juca"

Antrenament ŢSKA Sofia la Cluj +6   FOTO
Antrenament ŢSKA Sofia la Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 20:52

Milen Radukanov spune că ŢSKA nu va miza pe Junior Moraes în meciul de mîine, ora 20:30, Pro TV şi liveTEXT pe GSP.RO, deşi fotbalistul a făcut deplasarea cu echipa la Cluj. Tehnicianul bulgarilor a adunat toate informaţiile de care avea nevoie despre Steaua şi spune că faptul că vorbeşte limba română l-a ajutat mult pentru a se pune la curent cu tot ce mişcă în România, în vederea partidei Steaua - ŢSKA Sofia


"Normal că Steaua e favorită la tragerea la sorţi, ştim istoricul lor, ştim că au fost campioni ai Europei şi că joacă foarte bine în Europa League. Moraes e jucătorul lui ŢSKA pentru următorii 3 ani şi va juca la ŢSKA în toţi aceşti 3 ani. Aşteptăm verdictul de la FIFA pentru a-l putea legitima, a făcut deplasarea la Cluj, dar nu va juca.

A fost un avantaj că ştiu limba română, am urmărit tot ce s-a scris în presa din România în ultima vreme şi chiar am vorbit cu Ianis Zicu, e un avantaj şi că Zicu evoluează la noi, ne-a oferit toate informaţiile de care avem nevoie. Zicu are o mare ambiţie să joace contra Stelei, chiar dacă joacă în faţa conaţionalilor săi, pentru a le demonstra că au greşit cînd nu l-au  transferat.

Zicu este cel mai important transfer al lui ŢSKA, un fotbalist de calitate, sînt convins că-şi va demonstra calităţile pe teren.
Am mai vorbit cu Andone, vorbim în fiecare lună, sîntem prieteni, am mai mulţi amici din România".

Căpitanul lui ŢSKA Sofia, Todor Yanchev, a spus: "Am venit aici să avem o prestaţie cît mai bună şi să scoatem un rezultat bun. Nu am uitat că în trecut Steaua ne-a eliminat, dar acum actualii mei coechipieri sînt destul de ambiţioşi ca să reuşească revanşa".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
fcsb_zre_2011
fcsb_zre_2011  •  17 August 2011, 23:00

cne e moraes asta pana la urma, ce atata zarva pt mai nimik... :-j

fcsb_zre_2011
fcsb_zre_2011  •  17 August 2011, 22:59

FORTA STEAUA FOREVER ;)

bogdanelibm
bogdanelibm  •  17 August 2011, 21:41

ZICU LA STEAUA?PAI NU AVEM UN MACHIDON CE SA JOACE ZICU NU A FOST NICIODATA UN MARE FOTBALIST UN TALENT IROSIT CA A VRUT BRUSC INTER SI DOAR POZE SI TUSA.NU E STEAUA O ECHIPA DE SPERIAT DAR NICI BULGARII NU JOACA NIMIC POATE STAU PANA LA SFARSITUL SAPTAMANII SA JOACE SI BULGARII LA VRO NUNTA

Vezi toate comentariile (20)
Comentează