INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - MACCABI, AZI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Şanse mici, galerie mare » Steaua se aşteaptă la 40.000 de suporteri cu Maccabi

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2011 12:26

Chinul prin care au trecut roş-albaştrii la Ploieşti i-a apropiat pe fani, care vin în număr mare la stadion chiar dacă echipa mai are şanse mici de calificare.

Steaua - Maccabi se dispută azi, de la ora 22:05 în direct pe PRO TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

Steaua egalează azi cea mai bună asistenţă pe care a avut-o de la startul sezonului. Şefii clubului estimează că vor fi 40.000 de oameni pe Naţional Arena în seara asta, atîţia cîţi au asistat la derby-ul cu Rapid. Pînă aseară se vînduseră deja 25.000 de bilete şi casele vor fi deschise şi azi, de la ora 10:00.

Suporterii au făcut cozi la casele de la Arena Naţională, după ce vizitaseră echipa şi la unul dintre antrenamentele de la Mogoşoaia. Lucru care arată că atitudinea lor s-a modificat radical în urma duelului sîngeros de la Ploieşti. Solidaritatea dintre fani şi jucătorii şocaţi de evenimentele din weekend egalează miza derby-ului istoric cu Rapid. Faţă de partida cu giuleştenii, jocul cu Maccabi are însă o încărcătură mai mică. După 0-5 la Haifa, roş-albaştrii mai păstrează doar şanse mici de calificare. Şi depind inclusiv de rezultatele altora, nu doar de ale lor.

Vezi mai jos echipele probabile la Steaua - Maccabi şi clasamentul grupei J

40 de suporteri a avut Steaua la Ploieşti, la meciul cu Petrolul. Cu Oţelul, precedentul joc, disputat pe teren propriu, roş-albaştrii au fost încurajaţi la Buzău de 6.000 de oameni

# Steaua s-a antrenat ieri pentru Europa League într-o comună şi a strîns în tribune 200 de oameni curioşi. Oamenii din Berceni n-au fost impresionaţi. S-au amuzat pe seama prestaţiei unora dintre roş-albaştri, mai ales pe seama fraţilor Costea. Aici amănunte şi imagini.

# Florin Gardoş va reveni diseară pe gazon după o lună de zile şi spune că a dat uitării lucrurile petrecute în ultima perioadă. Aici ai un interviu cu el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (72)
the_cezar
the_cezar  •  03 Noiembrie 2011, 15:32

vor fi goluri multe deseara,in poarta lui stanca bineinteles

pifulet
pifulet  •  03 Noiembrie 2011, 15:28

sper intr-o reeditare s scorului din meciul tur.

danielbabii
danielbabii  •  03 Noiembrie 2011, 15:20

Auziti fratilor ce le zice oierul behekali steleCIORISTILOR: Gigi Becali: "Dacă iubesc echipa, cei din galerie să stea acasă, în faţa televizorului!"..... GALERIE...adica toti cei 40000 de steleCIORISTI! Care galerie, ce galerie sa aiba sau sa fi avut steleCIORISTII vreodata?! ...doar galeria de pictura,poate! =))

Vezi toate comentariile (72)
Comentează