INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA, JOI, 18:00, LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO și VIDEO Sute de steliști au ajuns la stadionul El Madrigal cu multe ore înainte de meci! Atmosferă făcută de fanii roș-albaștrilor

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor +8   FOTO
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2016 16:35

Steaua va fi susținută de câteva mii de români la meciul din această seară cu Villarreal. Partida va începe de la ora 18:00, în direct la ProTV, DolceSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Suporterii roș-albaștrilor au făcut spectacol înaintea meciului de azi. Au venit în număr mare cu multe ore înainte la stadionul El Madrigal.

Echipați din cap până-n picioare în culorile Stelei, românii au cântat minute în șir. Unii dintre ei chiar au venit cu casetofoane la care s-a auzit tare imnul Stelei.

Fanii sunt optimiști că formația lui Laurențiu Reghecampf va scoate un rezultat favorabil în această seară și se va califica în primăvara europeană.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
para.para
para.para  •  09 Decembrie 2016, 10:03

Numai capsunari care peste cateva zile iar o sa faca romanika de ras cu cozile de la votare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1519105274978616
Cristian Corneliu  •  08 Decembrie 2016, 18:57

da ... pozele sunt foarte elocvente ... astia sunt fanii stelei ...

weissburgund
weissburgund  •  08 Decembrie 2016, 18:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează