INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSMS IAȘI - HAJDUK SPLIT 2-2

FOTO Torcida Iaşiului » Sărbătoare mare pentru moldoveni la meciul cu Hajduk: au făcut Copoul să cânte

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:00

Partidă istorică pentru ieşeni, aseară. Prima confruntare europeană din palmaresul echipei locale. În Copou, au fost peste 8.000 de suporteri ai Iaşiului, ar fi fost şi mai mulţi dacă se montau din timp, regulamentar, scaunele alb-albastre.

Ca orice premieră de tip românesc, meciul a fost prilej de îmbogăţire pentru bişniţarii zonali. "Vrea un văr de-al meu să intre la meci, dar s-a speriat când a auzit că i-au cerut şmecherii 150 de lei pe un bilet", a mărturisit unul dintre norocoşii ce şi-au achiziţionat tichet la preţul oficial, între 5 şi 40 de lei.

Oraşul cosmopolit al artei şi frumosului s-a ridicat la înălţimea evenimentului prin spectatorii care au trăit la intensitate maximă o seară specială pentru ieşeni. Când au întrerupt spartul seminţelor de floarea-soarelui, moldovenii au reuşit să dea energie fotbaliştilor lui Nicolo Napoli.

Domnişoarele gătite, proaspăt sosite de la hair-stylist, nu doar şi-au imortalizat momentele serii prin selfie-uri, au cântat şi ele alături de bărbaţi. Golul lui Andrei Cristea a fost sărbătorit în stil Torcida de spectatorii ce-au aruncat pumnii în aer, de s-au cutremurat şi copacii Copoului. Reuşita lui Piccioni a dat frâu liber carnavalului din tribune.

Galerii înfrăţite

La partidă au asistat şi o sută de fani ai croaţilor, membri ai temutei Torcida. Iar "Băieţii veseli", care formează galeria moldovenilor, au fraternizat cu oaspeţii, afişând în minutul 10 un banner dedicat celor de la Hajduk: "Libertate pentru Torcida Ultras". Şi spectatorii ieşeni i-au aplaudat pe jucătorii lui Pusnik la apariţia acestora pe gazon.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fan_stiinta
fan_stiinta  •  15 Iulie 2016, 11:03

hahahahaha cum suna... "torcida iasului" =))))))))) Respect pentru "habarnistu" care a facut articolul asta...chiar aveam nevoie de un laxativ in dimineata asta. Dupa ce am citit titlul asta, 45 de minute am stat pe "tron" :))))))

ortega
ortega  •  15 Iulie 2016, 09:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează