INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AEK LARNACA 3-1

FOTO Universitatea Steaua! » Suporterii Stelei au ieşit din nou în Piaţa Universităţii

Cînd a sosit autocarul steliştilor, în Piaţă erau deja mii de simpatizanţi ai culorilor roş-albaştrilor +5   FOTO
Cînd a sosit autocarul steliştilor, în Piaţă erau deja mii de simpatizanţi ai culorilor roş-albaştrilor

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 02:25

Echipa şi suporterii au sărbătorit în centrul Bucureştiului. Mai mult de două mii de oameni au venit să celebreze calificarea în primăvara europeană.

Golurile lui Nikolici au oprit circulaţia în centrul Capitalei. Echipa a ajuns la Universitate la aproape o oră după ultimul fluier al arbitrului francez Ennjimi şi jucătorii s-au transformat imediat, graţie euforiei. Nikolici, Martinovici şi Latovlevici au urcat pe o tonetă de ziare, Tănase a luat un microfon şi a dat tonul scandărilor.

S-au strîns rapid mai mult de 2.000 de oameni dornici să petreacă alături de fotbaliştii favoriţi. Au apărut Poliţia şi Jandarmeria, care au oprit circulaţia în zona Universitate cît a durat sărbătoarea. Fotbaliştii au rămas acolo un sfert de oră, pînă cînd Ilie Stan i-a chemat pe toţi la autocar. Ultimul a urcat în maşină tot Tănase. Echipat cu acelaşi microfon, Dodel a continuat să scandeze cu fanii, mai ales anti-Dinamo.

Aici ai mai multe FOTO cu jucătorii şi suporterii Stelei sărbătorind în Piaţa Universităţii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (56)
sebaa
sebaa  •  15 Decembrie 2011, 15:19

Ne bucuram, ne urcam pe tonete, mergem cu mic cu mare la stadion, super atmosfera. Ne bucuram azi pentru aceasta echipa, desi maine vom fi iar "zdrente, aurolaci, drogati, huligani..."

vvalyy
vvalyy  •  15 Decembrie 2011, 14:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

la fotbal dak nu stiai ce joak steaua,pe cand rapid doar se uita la steaua

terminatorul2
terminatorul2  •  15 Decembrie 2011, 13:39

NOI SINTEM STEAUA , STEAUA SINTEM NOI

Vezi toate comentariile (56)
Comentează