INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GALATASARAY - DINAMO, JOI, ORA 22:05, PRO TV

Gabriel Tamaş: "Vreau puncte cu Galata, trebuie să ne facem jocul şi să batem"

Articol de , - Publicat miercuri, 21 octombrie 2009 00:00

Fundaşul dinamovist Gabriel Tamaş se aşteaptă la o evoluţie bună a roş-albilor pe Ali Sami Yen şi spune că obiectivul elevilor lui Ion Marin la Istanbul este obţinerea celor 3 puncte.

"O partidă se cîştigă în 11, întîlnim o echipă foarte bună. Am plecat de la Galata pentru că am avut o ofertă foarte tentantă de la Spartak. Am venit aici să facem un joc bun şi să ne impunem, asta ne dorim. Sper să plecăm de aici cu puncte! Galatasaray e o echipă foarte bună, au jucători de talie mondială în lot.

Dintre actualii jucători ai lor i-am avut colegi pe Sabri, Aihan şi Aikut. Nu ne gîndim la ce fac adversarii din Liga I în faţa adversarilor, trebuie să ne facem noi jocul şi să cîştigăm. Nu contează că doar eu am înscris pînă acum în grupe, o partidă se cîştigă în 11. E un meci extrem de important, vrem să trecem de grupe!", a spus Tamaş.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează