INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Galeria Stelei a avut cea mai proastă deplasare în Europa din ultimii ani » 0,1% români!

Articol de , - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Doar 50 de fani ai roş-albaştrilor s-au încumetat să meargă la Napoli şi nu s-au auzit printre 50.000 de italieni.

Craiova plus Rapid. Aşa arată galeria lui Napoli. Orgoliul apartenenţei la o zonă geografică şi o tifosserie formată din întreg stadionul. N-ai cum să zici care dintre peluze e cea a galeriei propriu-zise, fiindcă ambele cîntă nonstop, aprind torţe şi aruncă petarde. Steaua le-a opus italienilor cea mai firavă susţinere de care echipa a avut parte în ultimii ani în deplasările pe care le-a făcut în Europa, nu numai în stagiunea actuală.

Doar 50 de români au fost pe San Paolo, o imagine tristă, cu fanii stelişti aşezaţi pe primele rînduri ale unui sector în care ar fi încăput minimum 4.000 de oameni. La ultimul meci jucat afară în Europa League, la Utrecht, fuseseră o mie. Cum au dispărut? Pe români i-a speriat în primul ameninţările pe care le-au primit din partea napoletanilor după tur. Nici cei care trăiesc şi muncesc în Napoli n-au avut curaj să apară în sectorul dedicat galeriei oaspeţilor.

Cum duelul galeriilor n-a existat, practic, Lăcătuş şi jucătorii lui au ieşit pe teren şi au jucat într-o atmosferă extrem de ostilă, fluieraţi la fiecare atingere mai ceva ca la un meci în Ştefan cel Mare, în Giuleşti ori în Bănie.

"În stadion am avut mai mulţi susţinători, dintre românii stabiliţi în Italia, însă aceştia au preferat să-şi ia bilete în afara sectorului rezervat nouă pentru a nu se expune"
Narcis Răducan, director sportiv Steaua

1.500 de fani a avut Steaua pe Anfield Road, la prima deplasare din grupă, 1-4 cu Liverpool. La Utrect (1-1) au fost 1.000 de români

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
alex_cainele
alex_cainele  •  16 Decembrie 2010, 10:04

Nu cred ca-i corect sa o numesti o deplasare a galeriei Stelei. Adica probabil aceeasi 50 au fost si la Liverpool si la Utrecht, nu cred ca au plecat mai multi din tara. Diferenta o face diaspora.

dinamovir
dinamovir  •  16 Decembrie 2010, 08:57

HAI MA... SE GASESC TOT FELUL DE RATATI PE AICI DE LA DIFERITE ECHIPE DIN ROMANIA CARE DACA ERAU EI RUPEAU NORII...DA-I IN MORZTI MAMII LOR DE JEGOSI,I-AU BATUT ASTIA PE AICI PRIN BUCURESTI SI BRAVO LOR!!! FITI IN POLA MEA ROMANI IN PRIMUL RAND SI APOI DINAMOVISTI RAPIDISTI CRAIOVENI...ETC! TURCII CAND JOACA IN EUROPA TE-AR MANCA PENTRU ECHIPELE LOR SE DUCE TOATA COMUNITATEA DIN GERMANIA LA MECI NOI SUNTEM MAI PROSTI,NU NE IUBESTE NIMENI DAR NICI NOI INTRE NOI! MOOIE NAPULI VA FAN CULO ITALIA !

melcul_furios
melcul_furios  •  16 Decembrie 2010, 05:11

Unde sunt acei suporteri stelisti care ii fugareau pe italieni prin Bucuresti ca sa ii bata? Injura din fata televizorului? Suntem smecheri sau nu mai suntem?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează