INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DEZVĂLUIRI

GALERIE FOTO FABULOASĂ! Gigi Becali își aduce aminte de meciul cu Villarreal de la București: "A fost ceva de vis!" » Ce spune despre transferul lui Alibec

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 15:31

Gigi Becali își aduce aminte de celebrul meci cu Villarrreal, care nu a mai început din cauza unei ninsori teribile care s-a abătut asupra Bucureștiului. 

"Nu ai cum să uiţi meciul cu Villarreal. A fost ceva de vis, Dumnezeiesc. Îmi aduc aminte cu mai mare drag de acea partidă decât de dubla cu Standard Liege, când ne-am calificat în Ligă.

Vreau mai mult decât primăvara europeană. Vreau să ajungem în semifinale sau poate chiar în finală", a spus Becali, la sport.ro.

...despre Denis Alibec: "Transferul lui Alibec nu depinde de mine. Dacă Astra crede că poate ieşi din grupe, poate să îl ţină. E politica lor".

În martie 2005, Steaua evolua în optimile de finală ale Cupei UEFA contra lui Villarreal după calificarea memorabilă în faţa celor de la Valencia. Cu puţin timp înaintea orei de start a jocului, cînd jucătorii celor două echipe se aflau la încălzire, o ninsoare nemiloasă s-a abătut asupra Bucureştiului, iar în cîteva zeci de minute gazonul a fost acoperit de zăpadă. Meciul a fost amînat cu o săptămînă, atunci cînd diferenţa de temperatură a fost una de aproape 20 de grade.

În tur Steaua a remizat pe teren propriu, scor 0-0, iar la retur a pierdut în Spania, scor 2-0. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
594283487412744
Marian Cristi Alexandru  •  26 August 2016, 22:32

Inimile a 22000 de romani au încălzit temperatura din România. Rar s a mai văzut asa ceva pe un stadion de fotbal.Cam asa ceva scria pe site- ul UEFA.Și sa mai știți dragi Generali și tu nea Gigi ca atunci eram împreună, nu ne omoram rivalii cu sticle pe străzi, nu eram dezbinați de interese.Eram trup și suflet pt culori.Nord , sud , cu toții eram ros-albaștri.

haudinamo
haudinamo  •  26 August 2016, 19:07

Aoleu ce moaca are Banel in poza de la articol :) zici ca se turna un videoclip la Thriller de Michael Jackson

faxx
faxx  •  26 August 2016, 18:43
Postat de Stelian Stely pe 26 August 2016, 18:30

Doar Dinamo Bucuresti !

sa-i explicati si lu mihai stoica daca tot ati pus mesajul asta extrem de complicat ca el nu a intzeles nici acum ce inseamna ..... a facut apel si la expertii de la mogosoaia unde s-a organizat o celula de criza imediat dupa meciul vostru cu fcsbistii dar degeaba

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close