INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MAINZ - GAZ METAN, AZI, ORA 21:30, DIGISPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gaz Metan înfruntă pe Mainz, de la 21:30, pe Digi Sport 2 şi liveTEXT GSP.RO fără Eric, plecat în Brazilia

Eric a părăsit Mediaşul cu o zi înaintea meciului cu Mainz
Eric a părăsit Mediaşul cu o zi înaintea meciului cu Mainz

Articol de - Publicat joi, 28 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 iulie 2011 12:23

Brazilianul Eric, care susţine că i-a expirat contractul, şi-a strîns lucrurile şi a plecat de la Mediaş, destinaţia sa fiind Rio de Janeiro.

Mediaşul joacă azi, la Mainz, fără cel mai bun jucător al său, brazilianul Eric de Oliveira. Mijlocaşul şi-a strîns lucrurile, şi-a luat adio de la colegi, anunţînd că vineri are avion cu direcţia Rio de Janeiro! "Plec în Brazilia, nu ştiu dacă mă mai întorc", i-a anunţat Eric pe colegi.

Golgeterul Mediaşului şi omul de care nemţii de la Mainz au anunţat că se tem cel mai tare susţine că angajamentul său cu Gaz Metan a expirat pe 22 iulie. Şefii clubului consideră că totul e doar o toană a lui Eric, spunînd că jucătorul mai are contract pentru încă 4 ani de acum înainte. Mai mult, aceştia i-au mărit considerabil salariul, de la 3.000 de dolari pe lună la 12.000! "Nu stă Mediaşul într-un singur jucător", a spus, pe de altă parte, Cristian Pustai, antrenorul lui Gaz Metan.


ECHIPELE PROBABILE
MAINZ
Wetklo - Bungert, Svensson, Noveski, Fathi - Polanski, Ivanschitz - Yilmaz, Malli, Stieber - Allagui
Rezerve: Heinz, Muller, Gopko, Zabavnik, Choupo-Moting, Ujah, Soto, Risse, Schonheim, Sliskovici

GAZ METAN MEDIAŞ
Pleşca -  R. Zaharia, Akaky, Hoban, Buzean - Cr. Todea, Breeveld - Al. Muntean, C. Petre, Pîrvulescu - Bawab
Rezerve:  Vîtcă, Trtovac, Liţu, Fl. Bratu, D. Roman, Markovici, Vukadinovici
Absenţi: Fl. Lazăr (bolnav), Eric (plecat)

"Experienţă interesantă"
Medieşenii au plecat ieri la Mainz, cu o cursă charter de la Cluj. Jucătorii lui Pustai sînt relaxaţi, ştiind că nu au ce să piardă. "Va fi foarte important să dăm maxim fiecare dintre noi în partida cu Mainz. Va fie un meci frumos şi o experienţă interesantă. Chiar dacă ne va aştepta un joc foarte dificil, sperăm la un rezultat bun, pentru că în viaţă nimic nu se obţine fără greutăţi", a afirmat, filosofic, georgianul Akaky.

"Ne jucăm şansa. Vrem să marcăm la Mainz, pentru că altfel ne va fi foarte greu în retur. Avantajul lor e experienţa unui campionat precum cel al Germaniei" (Radu Zaharia, fundaş Gaz Metan)

"Dacă am trecut de KuPS, de ce n-am încerca să trecem şi de Mainz? Mergem în Germania să luptăm" (Cristian Todea, căpitan Gaz Metan)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Iulie 2011, 21:44

Mai, ce ocazie.........

yakon
yakon  •  28 Iulie 2011, 21:43
Postat de stelistul51 pe 28 Iulie 2011, 12:36

Voi cei din conducerea Mediasului sunteti bolnavi? sa nu stiti oare cand expira contractul lui Eric cand aveti si voi pasaport de europeni?Sincer mi-e sila si de voi si de Eric care fara voi juca fotbal pe nisipul Copagabanei.Cum ati reusit aceasta contraperformanta?

Da,ma voi de la bucale avti pasaport european in frunte cu oierul,voi nici macar stadion nu aveti ca maine veti juca europa lagun la Adunatii Copaceni sau la Flamazi in Moldova.Bai prostovane de ce jucati la Cluj in Ardeal ca aveti pasaport euro?

double07
double07  •  28 Iulie 2011, 21:40
Postat de ligax pe 28 Iulie 2011, 21:42

Au mai pierdut un jucator Gaz! Sper sa nu fie prea grav accidentat mai ales ca a plecat si Eric.

Eric e "accidentat" la cap!:))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează