INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TRNAVA

Georgievski, direct în Europa! » Pe postul de fundaş dreapta, se rulează jucători pînă se găseşte un meseriaş

Georgievski, la primul meci ca titular.
Georgievski, la primul meci ca titular.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 23:54

Macedoneanul adus în această vară de Mihai Stoica a fost în premieră titular aseară, după ce în primele două meciuri ale sezonului nu prinsese nici lotul.

Dumitraş titular cu Chiajna şi Martinovici cu Astra. Acestea au fost opţiunile lui Laurenţiu Reghecampf în primele două partide oficiale ale sezonului pentru roş-albaştri. Aseară, la debutul oficial în cupele europene ca antrenor, Reghe a apelat la cea de-a treia soluţie.

Macedoneanul Daniel Georgievski, 24 de ani, ultima oară la Sibenik, a venit liber de contract în această vară, dar pînă la meciul de aseară nu prinsese nici măcar banca de rezerve.

"Să-l vedem şi pe ăsta!"
Înainte cu două ore de startul meciului, patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat la televizor titularizarea macedoneanului. "Am vorbit cu Reghecampf şi mi-a spus că o să joace şi Georgievski. Am zis OK, hai să-l vedem şi pe ăsta să ne dăm seama ce jucător e!", a mărturisit Becali. Georgievski a prins doar al doilea cantonament al Stelei din Austria, dar în partidele în care a fost folosit nu a dat satisfacţie.

Martinovici a făcut şi el pregătirea
Înainte de meci, cînd titularii ieşiseră la încălzire, Novak Martinovici stătea pe margine şi contempla arena. Reghe a venit la el şi l-a întrebat ce face. Martinovici i-a explicat faptul că ştie că este jucător de rezervă la acest meci, dar antrenorul l-a luat deoparte, pentru a vorbi în linişte, departe de tribune.

După o scurtă discuţie, tehnicianul l-a îndemnat pe sîrb să meargă să se pregătească alături de titulari! Martinovici s-a conformat, iar după ce-au plecat titularii la cabine, sîrbul s-a antrenat şi cu rezervele.

Pîrvulescu nici acum

Paul Pîrvulescu nu a prins nici aseară banca de rezerve. Asta deşi fotbalistul adus în iarnă de la Gaz Metan e apt din punct de vedere medical. Gazeta Sporturilor a scris în această săptămînă că Pîrvulescu nu mai evoluează la Steaua din cauza faptului că este bănuit de conducerea clubului că ar fi divulgat în presă escapada care i-a avut în prim-plan pe Chipciu şi Cristi Tănase la Mamaia. Un alt jucător care nu a mai prins banca a fost Lupu. Acesta a fost titular cu Astra, dar a fost schimbat la pauză din cauza evoluţiei modeste, dar şi a frizurii care nu a fost pe placul patronului.

10 partide trebuie să joace Georgievski în acest tur la Steaua pentru a-i fi prelungit automat contractul cu 2 ani şi jumătate. El a semnat o înţelegere valabilă doar 6 luni

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
vladutz13
vladutz13  •  03 August 2012, 10:28

A jucat bine pe faza ofensiva, a sprintat ca disperatul ca sa faca superioritate numerica, de centrata... a facut-o prost!! insa e doar fundas pana la urma. In schimb pe faza defensiva... si-au batut joc slovacii de el. L-au driblat in nestire si aici vorbim de niste fotbalisti primitiv, slabi!!

maxdiux
maxdiux  •  03 August 2012, 10:06
Postat de plesan pe 03 August 2012, 01:44

A jucat bn...F.Costea trebuia jucat si el..eu zic ca cu asta am fi marcat..parerea mea ..

lasa ma cu Florin al tau...

marean84
marean84  •  03 August 2012, 10:06

Eu zic ca Georgievski s-a descurcat bine. Are viteza, pune piciorul hotarat si din cate am vazut aseara paseaza si bine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează