INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - UNIREA 1-0

Gerrard ştie scenariul din retur: "Unirea ne atacă, noi dăm gol şi mergem mai departe" ;)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2010 00:00

Căpitanul lui Liverpool, Steven Gerrard, se arată încrezător într-un rezultat mai bun pentru "cormorani" în faţa Unirii Urziceni la returul de săptămîna viitoare

"Adversarii noştri au fost foarte încăpăţînaţi, dar ne aşteptam la asta. Managerul lor, Rony Levy, a fost şi la Maccabi Haifa în urmă cu ceva timp şi l-am întîlnit acolo, făcuse o echipă care semăna foarte mult cu Unirea.

Cred că vom avea nevoie de mai multă atenţie la finalizare, Urziceniul va ataca şi atunci vom putea să profităm. Mergem peste ei, înscriem şi apoi vom fi bucuroşi", a spus Gerrard, citat de Daily Star.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  22 Februarie 2010, 13:16

Gerrardule credeam ca esti mai intelept :)) Moskopole, reply bestial, multumesc pt clipele pline de bucurie pe care mi le-a adus :)

 •  20 Februarie 2010, 16:57

Sarmane ignorant, nu cunosti fibra morala a neamului adversarilor tai. E un popor iubitor de pace, primitor, ospitalier si degaraba varsatoriu de vin de`a lui Traian in carafe.Da sa atace vreodata? Pentru ce astfel de fapta? O sa va atace vestiarul sa va ceara ticourile, dupa meci, dar atat. Puteti voi sa va rugati de ei cu cerul si pamantul, atac n-o sa vedeti, sa se supere Regina cat o vrea!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează