INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG, AZI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gică Hagi nu înţelege conflictul dintre Steaua şi galerie: "Sînt printre puţinii fani fericiţi din România"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 20:49

Gică Hagi, finanţatorul Viitorului, a vorbit despre suspendarea Stelei, care va disputa cu porţile închise meciul cu Aalborg, din cauza comportamentului rasist al suporterilor, dar şi despre conflictul dintre echipă şi fani.
"E un mod de a le transmite fanilor că trebuie să fie întotdeauna lîngă echipă. Supărarea trebuie să dureze o zi, iar apoi trebuie să fii lîngă echipă. Steliştii sînt printre puţinii spectatori fericiţi din România, chiar s-a făcut performanţă la Steaua.

Scandările rasiste, scandalurile, trebuie să dispară. Trebuie să vii să-ţi susţii idolii. E trist să joci fără fani. Eu nu am jucat niciodată fără spectatori. Nu are farmec fără public", a spus Gică Hagi la DigiSport 1.

Meciul dintre Steaua şi Aalborg va avea loc în această seară, de la ora 22:05, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
apolzancca
apolzancca  •  19 Septembrie 2014, 09:04

Are dreptate Hagi.Cei care au plecat din tribune nu sunt suporteri,sunt simpli privitori la o manifestare sportiva ,la care pot sa se manifeste infractional,ascunsi prin multime.Da,suporterii adevarati ai Stelei sunt fericiti si merita sa fie.Nu multi suporteri au ocazia sa vada frstrari de genul "Multescu a fost adus,sa invinga Steaua","Repatriat dupa 13 ani,Cernat va fi disponibil la meciul(coincidenta...?) cu Steaua","Jucatorii Stelei,in cantonament pt meciul din grupele EL,in timp cealtii,fac vizite prin scoli si gradinite....", s.a.m.d.

ftwraku
ftwraku  •  18 Septembrie 2014, 22:31
Postat de ftwraku pe 18 Septembrie 2014, 22:28

Daca folosesti logica si bunul simt vin 'cunoscatorii,atotstiutorii" si explica ei cum sta treaba... Da,eu am fost prin Europa si cand ma plimbam eu prin Birmingham,vb.limba romana voi nu stiati ce este aia UE. Eu nu am fost la cersit,nici la furat fier prin UK,probabil tu vorbesti in cunostinta de cauza...

Birmingham si vb.limba roman*** Da,ma rog,ipocriti din astia cu 300 de conturi care abia asteapta sa manance rahat pentru ca i-ai contrazis candva cu argumente atunci cand aberau si se rahateau pe aici vor mai exista...e plin forumul deja... Comentariul meu initial a fost de bun simt si logic...Mancatori de ... sunt destui in Romania. La adresa tuturor manelistilor,a politrucilor nu sunt asa de vocali...

ftwraku
ftwraku  •  18 Septembrie 2014, 22:28
Postat de kakasan pe 18 Septembrie 2014, 21:29

MAI CURAND E EUROPA PLINA DE BANDITI NEIPOCRITI. VOI ASTIA, STITI TOTI CUM E IN EUROPA. VA DUCETI LA FURAT SI SUNTETI DISCRIMINATI, PACIFISTILOR MICI.

Daca folosesti logica si bunul simt vin 'cunoscatorii,atotstiutorii" si explica ei cum sta treaba... Da,eu am fost prin Europa si cand ma plimbam eu prin Birmingham,vb.limba romana voi nu stiati ce este aia UE. Eu nu am fost la cersit,nici la furat fier prin UK,probabil tu vorbesti in cunostinta de cauza...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează