INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 0-2)

Gigi Becali: "Mă bucur că ne-am calificat! Le-am dat o mare lecţie celor de la ŢSKA"

Cristi Tănase a marcat golul Stelei la Sofia
Cristi Tănase a marcat golul Stelei la Sofia

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 23:23

Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit despre egalul echipei sale cu ŢSKA Sofia, scor 1-1, care îi duce pe "roş-albaştrii" în grupele Europa League, după 2-0 în tur.

"V-am spus că n-am nici o emoţie. Au stat lucrurile exact cu am zis, chiar mai liniştitor. N-am avut emoţii. Eu mă gîndeam că ei se vor năpusti şi o să le dăm gol pe contraatac. ŢSKA nu era echipă care să ne dea două goluri. Au fost mai periculoşi la noi acasă. Mă bucur că i-am eliminat după lucrurile care s-au vehiculat. Le-am dat o mare lecţie. Ei strigau "ţiganii", dar uite că i-au scos "ţiganii"", a spus Gigi Becali la GSP TV.

...despre jucători: "Bănel a fost de excepţie, Iliev, trebuie să spun Tănase, Brandan, Mihai Costea. Uşor, uşor, Mihai va fi acel atacant killer care va năuci apărările. Doar de Tătăruşanu nu pot spune nimic pentru că el n-a avut ce apăra"

...despre suporteri: "Mi-a spus un suporter că a fost cel mai mare contestatar al meu, dar că s-a săturat să mă înjure. Mi-a zis în faţă, am leşinat de rîs. A zis că gata, vrea să încurajeze echipa. Cred că ei au aşteptat calificarea această. De acum începe o mare mişcare roş-albastră cum n-a mai existat"

...despre nivelul echipei: " Steaua nu este încă 100%, mai avem un Prepeliţă care nu este încă la nivel maxim, plus un Florin Costea. Viitorul Stelei stă în Gardoş şi Chiricheş, ei vor duce Steaua la trageri la Monte Carlo. Sîntem abia la 70%, nu este o echipă din Europa League care să vină direct cîştigătoare cu noi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
ovidake
ovidake  •  27 August 2011, 09:26

cred ca o echipa ca dinamo, care nu se califica in grupele competitiei europene in care s-a calificat prin locul din clasament ar trebui depunctata in clasament la 3 calificari nereusite consecutive, e prea penal sa nu aduca niciun punct pentru romania, si totusi nu le e rusine

ovidake
ovidake  •  27 August 2011, 09:21

jiji ori chiar crede in aberatiile astea ori vrea sa impulsioneze echipa si suporterii, ori e dobitoc...care e cea mai plauzibila. a luat bataie de la astra...

marius2005
marius2005  •  26 August 2011, 00:32

ba nene sunt stelist dar azi am tinut cu dinamo ptr Romania dar sa nu i criticam ca ucrainienii au echipa belea si o sa vedeti ce surprize o sa produca in grupe !!!in rest rapidul normal iar vasluiul fara sanmartean erau papa !bravo porumboiu !iar de medias toata stima !!!!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează