INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - NAPOLI 3-3

Gigi s-a ţinut de cuvînt: Szekely nu a fost în lot!

Articol de , - Publicat vineri, 01 octombrie 2010 00:00

Pentru că a refuzat să accepte micşorarea salariului, Janos Szekely (27 de ani) a urmărit partida de aseară din tribună, nefiind inclus în lot de Marius Lăcătuş.

Mijlocaşul dreapta cîştigă în prezent 230.000 de euro pe an, iar Gigi i-a transmis că trebuie să accepte o leafă de 120.000 de euro. Pentru că fotbalistul adus de la Oţelul a refuzat diminuarea contractului, aseară a fost nevoit să fie doar spectator, iar de luni trebuie să se prezinte la antrenamentele echipei a doua. Lăcă fusese anunţat încă de cînd şi-a dat acordul să revină în Ghencea că e posibil să nu-l poată folosi pe Szekely. "Sînt cîteva probleme cu nişte jucători. S-ar putea să nu te poţi baza pe ei", îi transmisese Gigi.

Antrenorul Stelei s-a aflat astfel în situaţia de a trece pe foaia de rezerve doi stoperi: Martinovici şi Abrudan. Motivul? Multele absenţe pe care steliştii le-au avut aseară. Emeghara e accidentat, iar Galamaz, Onofraş, Marinescu, Brandan şi Bilaşco nu au drept de joc în Europa pentru că au evoluat aici în tricoul Unirii Urziceni.

"Pe Szekely o să-l trimit să se pregătească cu Bumbescu şi să joace în Liga a 2-a. Vreau să promovez şi cu echipa aia, să am două pe prima scenă"
Gigi Becali, patron Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
argus112
argus112  •  01 Octombrie 2010, 13:00

Fiecare cu adevărul lui,cam toţi patronii din fotbalul nostru au dificultăţi financiare. Szekeli ar trebui să aibă grijă,vezi cazul lui Pleşan dar mai ales Mitea şi Karamienii !

cornel61
cornel61  •  01 Octombrie 2010, 11:35

Szekely este un jucător bun,contractul s-a semnat cu acordul părţilor şi,nu sub presiune,nu e normal ce se întîmplă. Iar pe dreapta poate juca şi Răduţ.

florinpin
florinpin  •  01 Octombrie 2010, 09:17
Postat de fansteaua23 pe 01 Octombrie 2010, 01:15

ce car..nat e asta sta pe banca 3 ani mai e si varza ca jucator si mai are tupeul sa aiba 200 de mii euro salariul si se da mare ca e stelist pana la moarte hai zat du-te dreaq!!!daca iubesti echipa si tii la ea nu te mai uiti la ban ica nu ai salariul 500ron pe luna daca erai vreun sarac mai ziceam dar asa ar trebui sa-ti fie rusine!!!

taci ba ca a muncit baiatul

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close