INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - OLYMPIQUE LYON (ÎN TUR 2-1), AZI, ORA 19:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Golgeterul Astrei are şanse infime să joace în returul cu Lyon » Kehinde Fatai e rupt!

Fatai a marcat 8 goluri în toate competițiile în acest sezon
Fatai a marcat 8 goluri în toate competițiile în acest sezon

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 02:09

Nigerianul, principalul om de gol al giurgiuvenilor în acest sezon, spune că ar fi vrut să evolueze chiar dacă are probleme medicale, "dar totul depinde de cum mă voi simţi înainte de joc".

Dacă francezii de la Lyon nu pot alinia cea mai bună formulă, nici Astra nu a fost ferită de probleme pentru acest retur, decisiv pentru calificarea în grupele Europa League. Pe lîngă mai vechea accidentare a lui Valerică Găman, a apărut şi cea a lui Kehinde Fatai, care a ieşit după doar 20 de minute în partida de campionat cu Rapid.

În ciuda eforturilor echipei medicale a giurgiuvenilor, recuperarea golgeterului nigerian nu a mers bine. Ultimul RMN a relevat o leziune fibrilară de 2 cm. "E o leziune musculară pe semitendinos, nu pe un muşchi principal cum e bicepsul femural, provoacă probleme la alergare, la sărituri. Ar risca o agravare a acestei accidentări. Eu spun că e exclus să poată evolua cu Lyon. Va face un program de recuperare şi probabil că va reveni pe gazon la meciul de campionat cu CFR Cluj, din 12 septembrie", a spus medicul Astrei, Mircea Miu.

"Mi-aş fi dorit enorm să joc!"
În cele două tururi jucate de Astra în aceste preliminarii, elevii lui Daniel Isăilă au marcat de 8 ori, iar jumătate dintre aceste reuşite îi aparţin lui Kehinde Fatai, trei acasă, cu Slovan Liberec, şi unul în deplasare, cu Lyon.

Nigerianul a sperat pînă în ultima clipă că va juca şi returul cu francezii: "Mă ţine, simt ceva acolo, pe muşchi, dar aş fi vrut totuşi să fiu pe teren! În ultimele zile m-am pregătit separat. Îmi doream enorm să fiu pe teren, nu fiindcă e Lyon, ci pentru că pînă acum n-am jucat niciodată în carieră în cupele europene. Dar asta e, dacă n-o să pot, o să le ţin pumnii colegilor de pe margine, să mă ajute să-mi împlinesc un vis. Eu tot mai sper ca pînă la ora meciului să mă simt mai bine şi să fiu acolo, măcar pe banca de rezerve", a spus Kehinde.

"Da, se poate să ne calificăm! Trebuie să intrăm decişi în teren, să începem tare, agresiv, să nu le dăm nici o şansă! S-a văzut şi la ei acasă că francezii nu sînt de netrecut" (Kehinde Fatai, atacant Astra)

"Sînt şanse mici ca Fatai să joace cu Lyon, mai ales că nu a făcut antrenament cu echipa în ultimele trei zile. În cel mai bun caz ar putea fi pe bancă. Mă aşteptam la asta, am un plan de rezervă" (Daniel Isăilă, antrenor Astra)

"Eram obişnuit cu Fatai alături, eu să pasez şi el să finalizeze, dar sper ca înlocuitorul său să marcheze în acest retur cu Lyon" (Gabriel Enache, atacant Astra)

631756-astra-lyon.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
varanga53
varanga53  •  28 August 2014, 13:35

Baieti , nici sa nu va ganditi sa nu-i bateti din nou pe cocoseii frantuzi ! Chiar mi-ar place un scor la care tabela sa nu aiba cifre cu aceste mazete !

vladutz13
vladutz13  •  28 August 2014, 09:54

Au fortat INUTIL in meciul cu Rapidul..... Fatai a fost de departe cel mai bun jucator la Lyon, mare apcat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează