INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA 1-0

Groparul Tătăruşanu a lovit din nou! » Portarul Stelei a greşit la unicul gol al olandezilor

Tătăruşanu are un start de an 2012 înfiorător
Tătăruşanu are un start de an 2012 înfiorător

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 24 februarie 2012 01:46

Portarul stelist le-a oferit mingea olandezilor la golul lui Chadli din minutul 28 şi a năruit şi ultimele speranţe ale colegilor săi. VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI TWENTE - STEAUA 1-0!

Răzvan Stanca sau Ciprian Tătăruşanu? Aceasta a fost una dintre dilemele lui Ilie Stan înaintea partidei de la Enschede. "Tătă" a fost acuzat vehement că a greşit la reuşita lui Ola John din tur, cînd a fost lobat, iar Gigi Becali l-a somat pe Stan să-l folosească pe Stanca.

Tehnicianul stelist a decis însă să-i dea încredere titularului "naţionalei", dar acesta l-a trădat grav. Steaua conducea jocul, presa spre poarta lui Mihailov, însă gafa a venit dintre buturi. La o fază banală, Geraldo i-a trimis o pasă înapoi lui Tătăruşanu, acesta a alunecat inexplicabil în încercarea de a prelua mingea, Luuk de Jong i-a furat balontul, i-a pasat lui Chadli, iar extrema batavilor a îndeplinit o formalitatea. "Nu se poate să mi se întîmple aşa ceva, nu se poate, Doamne!", a zbierat Ciprian după gafa comisă.

ALTE ŞTIRI DE LA TWENTE - STEAUA 1-0

Tricou pentru "Bicho"

Steliştii nu l-au uitat pe fostul lor coechipier, Mihai Neşu. Prin intermediul lui Helmuth Duckadam şi al lui Narcis Răducan, Neşu a primit un tricou personalizat cu numărul 15 şi cu mesaje din partea actualilor jucători şi a membrilor staff-ului. Extrem de mîndru de cadoul primit, Neşu a postat pe Facebook poza cu tricoul (foto). "Le mulţumesc foştilor mei colegi pentru frumoasele mesaje de susţinere!", a scris Neşu pe site-ul de socializare. În tribune, a fost prezent Mircea Neşu, tatăl lui Mihai.

Fer, iertat de eliminare
Steliştii au izbucnit la adresa "centralului" Robert Schorgenhofer, după ce acesta l-a iertat de eliminare pe Fer în minutul 38, după ce mijlocaşul lui Twente l-a atacat dur pe Martinovici. Olandezul mai avea un avertisment, luat în minutul 33, tot după o intervenţie tare. Martinovici le-a dat emoţii celor de pe bancă din cauza accidentării, însă în cele din urmă sîrbul şi-a revenit şi a putut continua partida.

A simţit că a greşit
Ilie Stan a făcut prima mutare în echipă în minutul 46. Tehnicianul stelist l-a schimbat pe Prepeliţă cu fostul oltean Florin Costea. Chiar şi înaintea partidei cu cîteva ore, Stan s-a gîndit intens dacă să înceapă partida cu "Prepe" sau cu Costea cel mare. L-a ales pe Prepeliţă, considerînd că acesta e mai pregătit din punct de vedere fizic decît colegul lui.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (39)
daniel_rogoz
daniel_rogoz  •  24 Februarie 2012, 21:18

stan a reusit sa formeze o echipa care va distruge un campionat mort ,bravo lui si respect

bozgor
bozgor  •  24 Februarie 2012, 17:01
Postat de syntrax pe 24 Februarie 2012, 11:51

Ai dreptate,la golul lui John din tur mare parte de vina a avut Prepelita,dar la golul de aseara e numai vina lui Tatarusanu.Cine la invatat pe el ca in momentul presingului cand primesti pasa de la fundas faci preluare?O dai in corner in tribune,unde vrei tu.Avea si varianta pasei inapoi la Geraldo.Dar de ce sa nu faca el o noua combinatie.E plin de figuri.Si hai sa te mai intreb ceva.Din ce ai vazut in astea 2 meciuri,m-ai ai incredere in el in poarta nationalei?

si fundasul ala n-a stiut sa o dea in aut ori in tribuna? toti pe tatarusanu , ati gasit vinovatul pentru tampeniile lui fecali si incapacitaea lui ilici stan

bozgor
bozgor  •  24 Februarie 2012, 16:45

tatarusanu gropar? oare nu jiji este groparul? singfurul care alunecat in acest meci a afost tata?a scos doua ghiulele pe care scria gol .pe alea nu le vedeti? ii cantati in struna marelui maestru jiji atat . afost mai bun tanase.? de ca nu afunctionat atacul sa le dam trei boabe dupa aia? mai puneti-va intrebari pertinenta nu va rauncati doar cu titluri.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close