INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, EUROPA LEAGUE

HAJDUK SPLIT - FCSB // Incredibil: la Split e tot un câmp de cartofi! Detalilul care poate fi decisiv în Hajduk - FCSB

Articol de - Publicat marti, 07 august 2018 09:56

FCSB va juca joi, de la ora 21:45, în prima manșă a turului III al preliminariilor Europa League.

  • Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO, iar până în acest moment nu s-a anunțat ce post TV va transmite partida. 

Gazonul de pe Arena Naţională s-a stricat şi se prezintă execrabil, dar prima manşă din Hajduk - FCSB va avea parte de o suprafaţă de joc la fel de proastă.

"Dubla" dintre FCSB şi Hajduk Split are parte de toate argumentele unei confruntări europene imense: miză mare, sportivă şi financiară, implicarea masivă a suporterilor, însă un capitol important va afecta din plin acest mare duel pentru play-off-ul Europa League. Terenul pe care vor avea loc confruntările. 

La Bucureşti, gazonul de pe Arena Naţională s-a degradat într-un ritm accelerat în această vară, iar starea lui actuală e aproape la limita practicabilităţii. Surpriza mare vine însă din Croaţia. Şi meciul tur de joi seară, de la Split, va avea parte de un teren prost. Arena lui Hajduk a fost în urmă cu câteva zile gazda unui festival, Ultra Europe, în genul celui de la Cluj, Untold. 

Iarba a avut de suferit din plin, iar acum se prezintă în condiţii care lasă mult de dorit. Gazonul se rupe repede, iar pe multe zone din el nu e verde, ci îngălbenit, la fel ca pe Arena Naţională.

Chiar şi meciul pe care Hajduk l-a avut de disputat duminică, în etapa a doua a campionatului croat, a fost afectat de calitatea câmpului de joc. Aproape la fiecare şut sau încercare de deposedare, săreau brazde din gazon! Până la meci, mâine seară, FCSB va intra pe arena "Poljud". Va efectua antrenamentul oficial, iar organizatorii nu sunt foarte optimişti că el va rezista la un nivel decent şi pentru cele 90 de minute de joi. 

"Am jucat pe un câmp. Nu e responsabilitatea mea acest lucru, dar e dezamăgitor. Sper să arate mai bine la ora meciului cu Steaua, dar la Bucureşti, din ceea ce ştiu, ne va aştepta ceva mult mai rău" Zeljko Kopici, antrenor Hajduk Split

Citește și: Avertisment pentru FCSB! Dinamovistul Pesici e clar: "Torcida o să-i facă să le tremure picioarele!" » Anunță care sunt cei mai periculoși jucători

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  07 August 2018, 10:39

terenul era prost inca inainte de festival; la meciul cu slavia sofia arata groaznic. pe arena nationala e parfum fata de ce e acolo. dar imi aduc aminte de altceva, de culmea prostiei romanesti: insistenta de anul trecut cu care presa din romania plangea de mila returului cu sporting. ca "ne facem de ras in fata portughezilor". am facut masa de biliard pentru superjucatorii lui sporting si am anulat si ultima sansa pe care o aveam. bine, de data asta nu mai e cazul, ca nu e hajduk mai tehnica decat steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează