INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG, ASTĂZI, DE LA ORA 22:05, DIGI, DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie Năstase, un car de nervi din cauza Arenei Naţionale: "Nu e posibil aşa ceva"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 18:51

Steaua o va întîlni, astăzi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, pe Aalborg, în primul meci din grupele Europa League, dar Ilie Năstase nu e mulţumit de condiţiile pe care stadionul de 230 de milioane de euro le oferă.
"La Arena Naţională nu-s camere, nu e nimic! Eu nu le-am văzut. Nici în parcare, nici pe stadion, nicăieri. Vă spun că nu am văzut. Iar liftul din parcare stă pe loc, nu funcţionează. Nu e posibil aşa ceva. Sînt multe de făcut pentru acest stadion", a spus Năstase la televiziunea sportro.

Fostul mare jucător de tenis continuă şi spune că speră să nu întîmpine probleme la intarea pe stadion pentru a urmări partida din această seară.

"Am ajuns rău de tot, frate! Sper să fiu lăsat să intru la meci. Poate am făcut şi eu ceva pentru sportul românesc", a mai adăugat Ilie Năstase.

Steaua o va înfrunta pe Aalborg în primul meci din grupele Europa League, astăzi, de la ora 22:05, în direct pe Digisport, Dolcesport şi liveTEXT pe GSP.RO.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (45)
sab90
sab90  •  18 Septembrie 2014, 23:44

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

elder00
elder00  •  18 Septembrie 2014, 22:06

Nasty , maine e meciul...nu vezi ca nu e nimeni , vino de dimineata sa te plimbi si cu liftu'

manty_one
manty_one  •  18 Septembrie 2014, 21:30
Postat de nebraska pe 18 Septembrie 2014, 19:36

Daca nu functioneaza degeaba exista prostalau cu pene,e pe post de camera fake.... multi dementi si-au facut conturi pe site-ul asta.

gab0r cu palarie @n@lfabet!esti cel mai cretin0id de pe aici,altfel cum poti sa pui virgula asa cum ai procedat tu?m@@rs la sc0ala!:))))))

Vezi toate comentariile (45)
Comentează