INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE 0-1

Ilie Stan recunoaşte gafa lui Tătăruşanu: "Dacă rămînea în poartă, Ola John avea şanse mici să dea gol"

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 12:31

Ilie Stan, antrenorul Stelei, a vorbit în această dimineaţă despre jocul cu Twente (0-1) după ce a apucat să vadă înregistrarea partidei.

"După ce am revăzut meciul, nu am putut să îmi dau seama cum am putut să pierdem. Echipa a jucat, a avut ritm, derminare, dar fotbalul răzbună ocaziile ratate. La faza golului, senzaţia a fost că mijlocaşul lor a făcut o preluare cu mîna, Tatu i-a cerut arbitrului să dicteze henţ, ceilalţi s-au uitat la el, iar de aici jocul s-a dezechilibrat şi ne-a prins pe picior greşit.

Dacă Tătăruşanu rămînea în poartă, Ola John prelua mingea şi se ducea către poartă, îi era greu să-l dribleze pe Geraldo într-un duel de unu la unu. Ori trăgea la poartă, ori alegea să dribleze. Nu am ce să-i reproşez lui Tătăruşanu pentru că la tensiunea meciului e normal să mai greşeşti, acesta este fotbalul", a explicat Ilie Stan la Dolce Sport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (30)
criticul89
criticul89  •  17 Februarie 2012, 18:43

s-a gasit cn sa vb despre gafe, tocmai ilie stan, marele "antrenor" care l-a titularizat pe debutantul dananae in cel mai important meci al stelei din tot sezonul =)))))))))) unde nu-i cap, vai de picioare...

jiji_ssheepyard
jiji_ssheepyard  •  17 Februarie 2012, 17:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Adevarul este ca o infrangere a Stelei in fata lui Twente nu inseamna o victorie a lui Dinamo , dar din pacate intre voi si dinamovisti asa se judeca lucrurile chiar si la meciurile internationale . Altfel , ce sa zic , un egal ar fi fost altceva , asa insa nu-i dau Stelei multe sanse .

terminatorul2
terminatorul2  •  17 Februarie 2012, 17:29
Postat de terminatorul2 pe 17 Februarie 2012, 17:34

Ce teaba bai tarane ? Ca am ajuns in 16 -zecimi ?? Voi numai visati , noi jucam .

Greseala : teapa

Vezi toate comentariile (30)
Comentează