INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA 2-0

Încă o palmă dată de Becali rivalilor: "Clujenii nu sînt dinamovişti, ei mi-au zis"

Gigi Becali a fost aclamat şi la Cluj
Gigi Becali a fost aclamat şi la Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 14:06

Patronul Stelei, Gigi Becali, era euforic aseară, după victoria echipei cu 2-0 în faţa lui ŢSKA Sofia.

La declaraţiile date după joc, Becali a ţinut să precizeze un lucru în faţa jurnaliştilor: "Mi-au spus spectatorii să vă transmit că nu sînt dinamovişti cei din Cluj. Aţi văzut cum ne-au încurajat cei de aici!".

Steaua a învins aseară cu 2-0 ŢSKA Sofia, goluri Galamaz şi Tatu, în maşa tur a play-off-ului Europa League. Returul va avea loc joia viitoare, la Sofia.

Citeşte aici cronicile, vezi galerii foto şi video de la partidelele echipelor româneşti în play-off-ul Europa League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
lucabogdan223
lucabogdan223  •  20 August 2011, 17:34

cum sa comentezi un astfel de articol.,,.,.becali crede k suporterii prezenti la meciul cu tska sunt singurii oameni din cluj.,.,.,.crede k akolo a fost tot orasul,..,.,clujul e un oras f mare sunt multi dinamovisti.,.,.,.dar ce astepta becali sa vina dinamovistii la meciul stelei?!?!?!?.,,,.,.,.,.,.

haxor
haxor  •  20 August 2011, 15:59

Clujenii sunt prea mandri de fotbalul si echipele lor autohtone ca sa tina cu Steau, Dinamo ori alta echipa din tara si sunt sigur ca au facut-o din bun simt si ptr Romania! Sincer vorbind eu apreciez aceasta zona si fotbalul lor ptr ca reusesc sa creeze ceva in zona ptr fotbalul romanesc si nu ai circul care este total in capitala tarii, circ, mascarada si magarii pe toate planurile! CFR si Universitatea nu sunt interesante ptr presa bucuresteana ptr ca nu ofera circareala ca Gigi Becali, Borcea,Copos si altii si asta deranjeaza cum deranjeaza si alte echipe cu performante din tara. Pe unii ne doare de fotbal si nu de interlopii adunati in el si limuzinele lor si ce-au mai debitat!

haxor
haxor  •  20 August 2011, 15:52

In provincie lumea e mult mai civilizata decat in capitala si se vede si la meciurile nationalei si la exemple cum a jucat Steaua la Constanta, Cluj, Ploiesti,... E adevarat ca Steaua are multi simpatizanti in schimb bunul simt cere sa tii cu orice echipa romaneasca cand reprezinti fotbalul romanesc peste hotare si nu huiduieli ca la Bucuresti si lupte intre galerii la meciuri ce n-au nimic in comun cu meciul ce se desfasoara pe gazon si exemple sunt multe la meciurile nationalei.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează