INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

Indiciu că pleacă Filip? » Jucătorul-surpriză trecut de Contra pe lista UEFA

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2017 15:26

Dinamo a trimis zilele trecute lista UEFA pentru "dubla" cu Athletic Bilbao, din turul III al preliminariilor Europa League. 

Scos din circuit de o leziune fibrilară și incert pentru următoarele două-trei săptămâni, argentinianul Maximiliano Oliva a fost trecut totuși pe lista UEFA de către tehnicianul Cosmin Contra.

În cazul în care Steliano Filip va fi cedat la Dinamo Kiev, Oliva e singura variantă viabilă a "câinilor" pentru postul de fundaș stânga. 

De asemenea, pe listă se află și Juan Albin și Paul Anton, jucătorii aduși la Dinamo pe ultima sută de metri. 

Programul lui Dinamo:

Miercuri, ora 17:00, conferință de presă (Național Arena)
Miercuri, ora 18:00, antrenament (Stadionul Dinamo)

Programul lui Athletic Bilbao:

Bascii vor sosi în București miercuri, la ora 13:30, urmând să se cazeze la Marrriot.

Tot miercuri, de la ora 18:30, Athletic va susține o conferință de presă la Arena Națională, iar la 19:00 va avea antrenamentul oficial pe Arena Națională. 

  • Dinamo - Athletic Bilbao se joacă joi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
redbuldog
redbuldog  •  24 Iulie 2017, 20:54

Oliva a fost trecut pe lista,pentru ca nu aveau rezerva la Filip,care cu tot respectul,nu este un fundas lateral adevarat..este fortat de 3-4 ani,pe acest post dar degeaba...!In meciul de aseara singurii care au ,,miscat" au fost Salamao si Mahlangu(care nu este inchizator de profesie..)tocmai acesta a gresit flagrant la golul botosenilor,in rest Hanca,Nemec,Marici,Romera,Nascimento, de nerecunoscut,fie nu sunt in forma,fie nu au valoare totusi Gurita a exagerat,prin increderea in acestia,desi se impuneau schimbari la pauza!Cu Bilbao nu mai merge cu aceasta formula,trebuie mai multa tarie si forta la mijloc,pentru atac si aparare nu prea sunt solutii...

babahuda
babahuda  •  24 Iulie 2017, 19:16
Postat de Eusebiu Balan pe 24 Iulie 2017, 18:53

Mai Calinescule, tu ești dinamovist? Mai, tu ori ești vopsit, ori ești ***!

e *** care cloneaza ..asta nu are viata sociala *** si isi varsa neaplinirile si frustrarea aici ..se plictiseste ..de dimineata de la 5-6 pana la ora 1-2 noapea e prezent aici sau pe gigisport ..numia baga in seama senibilisii ..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  24 Iulie 2017, 18:50
Postat de calinescu_ pe 24 Iulie 2017, 18:28

DIN PACATE AM AVUT IARASI DREPTATE .....!!!!!! DIN PACATE TREBUIE SA I DAU DREPTATE SI STRAMBULUI CARE AFIRMA CA CONTRA NU-I CAPABIL SA CONSTRUIASCA .....!!!!! EL SE CREDE "CHOLO" DACA SE AGITA PE MARGINEA TERENULUI , DAR DIN PACATE E "ZERO" ....!!!! L-AI PIERDUT PE PALICI SI TU IL DAI SI PE NISTOR ....!!!! PUTEAI SA L ADUCI PE CEL MAI BUN NUMAR 10 DIN TARA ERIK SI TI-L IA HAGI ......!!!!!NASCIMENTO , SOLOMAO SI ANTON SUNT MAI DEGRABA DE LIGA A II A ....!!!! AI UN SINGUR INCHIZATOR CAT DE CAT SI IL TII PE BANCA .....!!!!! NASCIMENTO NU VA FI NICIODATA INCHIZATOR PENTRU CA NU ARE FORTZA SI NICI STIINTZA JOCULUI PE CARE UN INCHIZATOR O ARE ....!!! PAUL ANTON ESTE UN FOTBALIST CARE JOACA FARA CAP , FARA MINTE SI NU VA PUTEA JUCA LA INCHIDERE LA NIVEL INALT NICIODATA ....!!!!! IL VEDE PE NEMEC UN MARE JUCATOR DAR CARE ESTE GREOI SI LIMITAT , REUSITELE LUI S AU DATORAT LUI PALICI SI NISTOR ....!!!!! HANK ESTE DE ASEMENEA UN FOTBALIST LIMITAT CARE AR PUTEA PROGRESA CA FUNDAS DREAPTA , IN REST ATAT POATE .....!!!! FILIP TREBUIE DAT SI EL REPEDE REPEDE ....!!!! SINGURA SPERANTZA PENTRU ACEST CAMPIONAT ESTE REVENIREA LUI VALI LAZAR ....!!!!!! IN REST BUMBA , SOLOMAO , PENEDO , MARICI , FILIPAO , ROMERA SI CONTRAO SUNT NISTE PETARDAO ....!!!!! ALBIN, CARE N-A JUCAT APROAPE DE DOI ANI NU POATE FI DECAT O SI MAI MARE PETARDAO ......!!!!!! IL INTELEG PE NEGOITZA CARE DECLARA CA S-A SATURAT ....!!!! S AUZIM NUMAI DE BINE ...!!!!

Calinescule, numai ghinionul a facut sa nu le dam multe, dar asta- i fotbalul. Azi ratezi 5, joi o bagi in ate.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează