INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - MYPA 3-1

Întăriri sau dezamăgiri » Cum au jucat nou-veniţii Rapidului în meciul cu MyPa

Albuţ a primit uşor golul din minutul 26
Albuţ a primit uşor golul din minutul 26

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 19 iulie 2012 22:47

Meciul cu MyPa, cîştigat de Rapid cu 3-1, a fost prilejul prin care Sabău i-a văzut la treabă pe jucătorii nou-veniţi în această vară.

Cum au evoluat fotbaliştii nou-transferaţi de Rapid:

Călin Albuţ. Înlocuitorul lui Coman în poarta giuleştenilor l-a cam făcut regretat pe "Robocop". Albuţ a primit destul de uşor golul din minutul 26, la şutul lui Williams, deşi principala vină a avut-o fundaşul Oros. Noul portar al Rapidului a avut cîteva nesincronizări cu fundaşii, dar mai ales din lipsa de omogenitate.

Octavian Abrudan. A făcut cuplu în centrul apărării alături de Oros şi au fost punctul slab al Rapidului. Cei doi s-au sincronizat prost la golul primit şi au fost depăşiţi în mai multe rînduri de atacantul Williams. Cu siguranţă, revenirea lui Marius Constantin îi va scoate pe unul dintre ei din primul 11.

Nemanja Milisavljevici. Foarte activ, fostul vasluian şi-a dovedit încă o dată calităţile fizice impresionante. Sîrbul e foarte util pe faza de atac şi asta se simte mai ales în faţa unor adversari slabi, care-i permit multe urcări în ofensivă. Totuşi, Milisavljevici va trece pe bancă odată cu revenirea lui Vladimir Bozovici.

Baze Ilijoski. Atacantul pentru care Copos a pierdut nopţi transferîndu-l e cu siguranţă principalul vîrf autentic din lotul lui Sabău. A intrat la pauză, iar pe final, a ratat din 4 metri la centrarea lui Goga, dar e o opţiune mult mai bună pentru atac alături de Pancu, faţă de varianta cu Surdu.

Dorin Goga. A intrat în minutul 58, dar a avut o evoluţie discretă. S-a remarcat doar prin centrarea din care Ilijoski a trimis peste poartă din 4-5 metri. Sabău l-a utilizat iniţial în banda dreaptă, pentru ca pe final să-l trimită în faţă alături de Ilijoski.

Ionuţ Voicu. Obişnuit la Braşov şi Mioveni ca fundaş dreapta, Voicu a fost trimis de Sabău din minutul 72 ca mijlocaş dreapta. N-a avut realizări ofensive şi va juca în continuare rolul de dublură pentru Rui Duarte.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close